Ha albérletbe idéglenesen vagyok bejelentve, és közbe az állandó lakcímem megszünik, akkor mi lesz?
Ideiglenesen, nem idèglenesen, könyörgöm :(
Nyilván nem jelentkezhetsz be állandóra, ha a tulaj nem járul hozzá. Települèsszintű lakcímet igènyelhetsz, a tartózkodási hely marad a bèrlemèny. Nem mutat túl jól, de ez van.
Nem tudom milyen indíttatásból fikázod az 5-öst, teljesen jó amit mondott! Az pedig, hogy kijavított valamit, amit rosszul használsz, csak a javadra válik, mert nívósabb helyen nem leszel nevetség tárgya.
Csak kérdezem és nem kötözködni akarok, hogy miben zavar?
Ha mellette van egy tartózkodási hely bejelentésed, orvostól kezdve mindent aszerint intézhetsz, odamegy a postád, a munkahelyeden erre a címre kaphatsz útiköltségelszámolást, ...stb.
Mert ezt tulajdonképpen a hajléktalanok számára találták ki, és azért -lássuk be - ez sehol nem mutat túl jól. Ügyintézésnél, bankban, munkába lépéskor, stb. úgy tudom, nem is fogadják el.
Azt nem tudom, hogy ezzel egyáltalán létesíthető-e tartózkodási cím, de majd utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!