Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ebben az esetben bejelentsem...

Ebben az esetben bejelentsem az állandó tartózkodási helyet vagy már ne?

Figyelt kérdés
Még 2018 szeptemberében költöztem Budapestre albérletbe, viszont nem jelentkeztem át. Így sehol nem szerepel hogy én itt lakok most. Nem dolgozom és nagyon betegeskedős sem vagyok, úgyhogy eddig nem is lett volna igazán szükségem arra, hogy ezt bármilyen módon igazoljam, viszont kicsit tartok tőle hogy mivan ha mégis orvoshoz kéne mennem az meg elhajtana. Van két tanúval aláirt lakásbérleti szerződésem,úgyhogy simán elmehetnék új lakcímkártyát csináltatni az itteni állandó tartózkodási hellyel rajta, viszont nemtudom megérné e annak fényében, hogy nyáron másfél hónapig (július közepe-augusztus vége) otthon leszek és szeptembertől lehet másik lakásba fogok menni, de az is lehet hogy maradok itt (2018 szeptembertől 2019 szeptemberig van a határozott idejű lakásbérleti szerződés) Inkább csinàljam meg biztos ami biztos? hátrányom nem származik belőle csak ha lakást váltok át kell majd jelentkeznem abba, innen meg ki?

2019. máj. 8. 03:04
 1/1 anonim ***** válasza:
90%

Ingyen van.

Orvos viszont nem hajt el, főleg hogy szabad orvosválasztás van.

2019. máj. 8. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!