Online szülői lakásba lettem beírva állandó lakhelyre és ideiglenesnek meglett adva az albérlet (ez így aránylag igaz is). Viszont nem vagyok bejelentve az albérletbe, ideiglenesnek se. Gond lehet? Mit kéne mondani a népszámlálónak?
Bár szinte senki nem akarja elhinni, de amikor a páromnak beütöttem a kódját a népszámlálás kitöltéséhez és beléptem, már az összes személyes adata ki volt töltve. Név, anyja neve, lakcím.
Én azt ajánlom hogy vigyázz.
#3-nak:
Én meg jót derülök a naivitásotokon. Nem tudom hogy hogyan hibázhattak ekkorát. Ez már a nemtörődömség csúcsa.
#5-nek:
Értem. Tehát te nem online töltötted ki.
#7-nek:
Onnan, hogy a Postával kiküldött értesítőben volt egy azonosító kód, amit online népszámlálási ív kitöltése esetén kellett megadni. Ezt te nem tudtad, tehát nem online töltötted ki.
Megadtam, majd amikor beadta a kitöltendő kérdéseket, a személyes adatok már előre ki voltak töltve.
A qrva anyjukat.
Mivel ezek a levelek címre szóltak, így ezek szerint a kormány pontosan tudta, hogy az adott címen ki lakik. Akkor viszont mi a faxnak játszotta a h'lyét? Miért akarta tudni hogy hányan vannak az adott címen, ha eleve tudta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!