Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Népszámlálás, nem bejelentett...

Népszámlálás, nem bejelentett albérlet, lehet e baj ebből?

Figyelt kérdés

Kitöltöttem a népszámlálást, és úgy írtam be magamat erre a címre, mint bérlő, viszont most tudtam meg hogy nem is vagyok ide bejelentve.

Lehet e bármi probléma ebből?

2022. okt. 8. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nem. A népszámlás szigorúan anonim. 2010-ben én is voltam népszámláló.
2022. okt. 8. 12:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent?
2022. okt. 8. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Azt hogy a kérdésidre választ nem kötik hozzád.
2022. okt. 8. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A népszámlálás jelenleg nem anonim. Ha kitöltötted már a kérdőívet, akkor pontosan tudod.
2022. okt. 8. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

3

Akkor miért névre töltik ki? 3 oldal személyes adatot kell megadni...

Kérdező

Elvileg szigorúan csak statisztikára lehet az adatot használni, gyakorlatilag szinte biztos a Fideszt ismerve, hogy össze fognak minden adatot fesulni mindennel...

2022. okt. 9. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
"Elvileg szigorúan csak statisztikára lehet az adatot használni, gyakorlatilag szinte biztos a Fideszt ismerve, hogy össze fognak minden adatot fesulni mindennel..." Már megint úgy bele okoskodsz, hogy fogalmad nincs a dolgokról. A fidesz gyűjt adatokat de nem a népszámláláson keresztül. Abban nem igazán vannak olyan kérdések amik őket érdekelhetné.Az albérletben vagy a nagyobb alakterületen lakók nem lehetnek fidesz szavazók?
2022. okt. 10. 05:36
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

6

....

Arrol gyűjt infót, hogy hol van be nem jelentett albérlet, hol nem fizetnek ingatlanadot... Nem arról, hogy hol van Fidesz szavazó.

2022. okt. 10. 07:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!