Szerintetek ha valaki(k) beköltöznek egy albérletbe, a terasz közös vagy nem?
Figyelt kérdés
Valakinek van egy nagyobb szobája, abból a szobából nyílik egy terasz, de nincs más kijárat rá, csak a szobában. Ilyen esetben is közös a terasz, vagy azé, akié a szoba? Csak lakótársi viszonyban vannak a felek.tegnap 12:43
1/15 anonim válasza:
Ilyen esetben azt mondanám, a szobához tartozik a terasz.
3/15 anonim válasza:
Laktam ilyen helyen, ott az adott szobához tartozott a terasz. Bizarr lett volna átmászkálni másvalaki szobáján folyton.
5/15 anonim válasza:
Ilyen esetben úgy szokták kiadni/kivenni az ingatlant, hogy a bérleti díjat nem fele-fele arányban fizetik, hanem akinek komfortosabb/nagyobb a lakótere, az többet. A másik pedig ez esetben nem használja a teraszt.
6/15 Metionin válasza:
A szobához tartozik. Ha pl van 2 külön szoba és egy közös nappali aminek van erkélye, akkor közös.
7/15 anonim válasza:
Miből gondoltad, hogy közös és hogy át lehet járni másnak a szobáján kedv szerint?
8/15 A kérdező kommentje:
Az én szobámról van szó. Nem én választottam ezt, de a lakótársak azt gondolták, hogy majd közös lesz a terasz, és ott fognak teregetni és tárolni ilyent olyant. Holott így is nagyon szűkös, alig van hely kint, így a szoba lakója se tudja használni. Így szerintem az se reális, hogy többet kérjenek a szobáért, én tőlük se várnám el ezt, mivel csupán egy fél méterrel ha nagyobb.
tegnap 13:05
9/15 anonim válasza:
Akkor a te helyed, nincs átjárás a privát szobádon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!