Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Most vettem ki új albérletet...

Most vettem ki új albérletet és észrevettem hogy az egyik szomszéd kamerája nem csak az ő ajtó részét hanem az egész folyosót nézi. Ha szép szóra nem fordítja a kamerát a saját ajtajára milyen hivatalos lépést tehetek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 10:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
43%

A kamerákhoz a tulajdonosoknak van köze, nem pedig a bérlőknek.

Egy albérlő ilyen szempontból ott pont egy 28. senki.

2023. jan. 15. 22:44
 22/26 anonim ***** válasza:
68%
21 Ez nem igaz, a bérlőnek is vannak személyiségi jogai. Akkor viszont el kell fogadnia, ha a társasház megszavazta.
2023. jan. 16. 00:26
 23/26 anonim ***** válasza:
37%

Gondolom a padon ülő vagy ablakból kukkoló nyuggereket is terrorizálni fogod, hogy ne nézzenek feléd véletlenül se:DDD

A városi térfigyelő kamerák nem zavarnak, ami már utcáról követhet....nevetséges vagy...szerelj fel te is egyet és nézzétek egymást:DDD

2023. jan. 16. 13:30
 24/26 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos az ilyen IQ mentes albérlők fel sem fogják, hogy a személyiségi jogaikról ill. a személyes -és akár intim- adataikról -szinte- teljesen lemondtak amikor elkezdték használni az "ingyenes" appokat, a fészt, a tik-tokot, meg a többi adatgyűjtő alkalmazást, vagy csupán a mobiljukat.

Ő meg a Mari nénitől retteg, hogy a kamera meglátja, hogy hazamegy...

2023. jan. 16. 13:47
 25/26 A kérdező kommentje:
Ennyi "okost" is ritkán látni egy helyen, nem kell hozzá szólni ha csak baromságokat írsz.
2023. jan. 16. 14:24
 26/26 anonim ***** válasza:
63%

25

Hatalmas "kancsó" vagy, ezt már levágta mindenki...költözz el onnan és innen is szerintem a milliomosok pincéjébe, mindenkivel jót teszel:)

2023. jan. 16. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!