Most vettem ki új albérletet és észrevettem hogy az egyik szomszéd kamerája nem csak az ő ajtó részét hanem az egész folyosót nézi. Ha szép szóra nem fordítja a kamerát a saját ajtajára milyen hivatalos lépést tehetek?
A kamerákhoz a tulajdonosoknak van köze, nem pedig a bérlőknek.
Egy albérlő ilyen szempontból ott pont egy 28. senki.
Gondolom a padon ülő vagy ablakból kukkoló nyuggereket is terrorizálni fogod, hogy ne nézzenek feléd véletlenül se:DDD
A városi térfigyelő kamerák nem zavarnak, ami már utcáról követhet....nevetséges vagy...szerelj fel te is egyet és nézzétek egymást:DDD
Sajnos az ilyen IQ mentes albérlők fel sem fogják, hogy a személyiségi jogaikról ill. a személyes -és akár intim- adataikról -szinte- teljesen lemondtak amikor elkezdték használni az "ingyenes" appokat, a fészt, a tik-tokot, meg a többi adatgyűjtő alkalmazást, vagy csupán a mobiljukat.
Ő meg a Mari nénitől retteg, hogy a kamera meglátja, hogy hazamegy...
25
Hatalmas "kancsó" vagy, ezt már levágta mindenki...költözz el onnan és innen is szerintem a milliomosok pincéjébe, mindenkivel jót teszel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!