Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nem fogom tudni kifizetni az...

Nem fogom tudni kifizetni az albérletet, de amióta itt vagyok rendesen fizettem,illetve van szerződés is,csak sosem adott nyugtát,hogy fizettem volna. A tulajdonos kidobhat,úgy hogy nincs közjegyzői hitelesítés?

Figyelt kérdés

2022. szept. 11. 10:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 qkker1 ***** válasza:
100%
Szép mentés.
2022. szept. 12. 13:38
 62/68 anonim ***** válasza:
100%

Most kértél a tulajdonostól legalább egy aláírt papírt, hogy átvette a lakbérként általad kifizetett összeget (valamelyik) hónapra?

Ha nem keresel annyit, hogy tudjad ezt a lakbért fizetni és még szolídan élni is tudj, akkor azonnal keress más lakást.

(Egy jóakaród tanácsa).

2022. szept. 12. 15:52
 63/68 A kérdező kommentje:
Nem kértem semmilyen papírt
2022. szept. 12. 23:41
 64/68 anonim ***** válasza:
100%

Ha kenyértörésre kerül a sor, hogyan igazolod, hogy rendesen fizettél?

Ennyi jóindulatú tanács és figyelmeztetés után sem tanultál?

2022. szept. 13. 07:45
 65/68 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy ő ilyen rosszindulatú...
2022. szept. 13. 07:50
 66/68 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, amikor azt mondják a nemfizető bérlők, hogy nem rakhat ki. Ja, jogszabályilag nem. Csak épp a gyakorlatban egy zárcsere, és az utcán van az utolsó bugyid is kiszórva, és akkor mehetsz őt feljelenteni, hogy jogtalanul rakott ki. Ha szerencséd van, két hónap múlva kimondják, hogy ja, jogtalan volt hogy kidobott. Addig meg laksz az utcán, vagy mire ekkora a pofátok?
2022. szept. 19. 12:04
 67/68 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszra meg: lehet, hogy nem rosszindulatú a tulaj alapból, én sem vagyok az, de ha fenyegetnél, meg ekkora pofával hőbörögnél nekem, mindjárt kétszer is meggondolnám, hogy tudok neked keresztbe tenni. Ritka undorító egy ember vagy, hallod-e.
2022. szept. 19. 12:05
 68/68 anonim ***** válasza:
100%
Az az undorító, hogy valaki nem tud fizetni, és egyből azon jár az esze hogy hogyan tud kibújni alóla, és ingyen maradni a lakásban.
2022. szept. 19. 12:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!