Nem fogom tudni kifizetni az albérletet, de amióta itt vagyok rendesen fizettem,illetve van szerződés is,csak sosem adott nyugtát,hogy fizettem volna. A tulajdonos kidobhat,úgy hogy nincs közjegyzői hitelesítés?
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 10:09
31/68 anonim válasza:
Mivel bizonyítod, hogy jogod van ott lakni a közjegyzői szerződés nélkül? Bárhová mész csak nevetséges tárgya leszel.
32/68 A kérdező kommentje:
Ti vagytok nevetségesek,hányszor mondjam el,hogy van szerződés, csak nincs közjegyző által hitelesítve!!
2022. szept. 11. 18:35
33/68 anonim válasza:
Van egy papírod ami semmit sem ér.
34/68 anonim válasza:
Akkor is ki fognak lakoltatni végül, hiába kérte birtokvédelmet. Az nem bérbeadásra vonatkozik.
35/68 A kérdező kommentje:
Nem rakhat ki gyerek vagyok még
2022. szept. 11. 18:45
36/68 anonim válasza:
Ha gyerek vagy akkor hogyan kötöttél szerződést?
37/68 anonim válasza:
Egy rossz szerződés semmit nem ér ha nincs közjegyzői okiratba foglalva.
De mint mondtam, csak ki kell fog a megfelelő bérbeadót, és próbálj ne fizetni. Remelem lesz benne részed.
Ami lakbért nem fizetsz ki, azt tulajdonképpen elloptad a tulajtól.
Azt gondolom fel sem fogod, hogy a bérbeadó esetleg ebből eteti a gyermekeit, fizeti a törlesztőrészletét, vagy éppen látja el a szüleit.
38/68 anonim válasza:
Itt a probléma. Gyerek vagy, és nem érted hogy működnek a dolgok. :)
Ugyan úgy mennél az utcára tőlem.
39/68 A kérdező kommentje:
Mondtam tisztességesen fizettem eddig
2022. szept. 11. 19:01
40/68 anonim válasza:
Eddig. Ezután pedig nem fizetsz, tehát lopsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!