Nem fogom tudni kifizetni az albérletet, de amióta itt vagyok rendesen fizettem,illetve van szerződés is,csak sosem adott nyugtát,hogy fizettem volna. A tulajdonos kidobhat,úgy hogy nincs közjegyzői hitelesítés?
Soha nem értettem ezt a pattogást, hogy “nem fizet adót”, “nem adott számlát”, “lehetne megértő”.
Honnan tudod hogy nem adózik? Kértél átvételi elismervényt? Ha eddig nem volt probléma akkor most miért az? Vagy ha eddig is probléma volt, akkor miért maradtál ott?
Mire fel lenne megértő? Miért nem vagy TE megértő, hogy bizony ha egy szolgáltatást igénybe veszel, AZÉRT FIZETNI KELL!
Ha nem kered a szamlat,nem kell adnia. Megirja maganak es elteszi.
Van aki nem valtja ki az adoszamot es andlkul adozik. Evente fizeti az adot majusban.
Ha van szerzodes,biztos befizeti az adot.
Te már fűtesz, most nyáron???
Keress gyorsan másik bérbeadót, másik lakást. Máskor elismervény nélkül ne adj ki egy fillért se! Most nem tudod bizonyítani, hogy fizettél! És ha a bérbeadó azt mondja, hogy hónapok óta nem fizetsz??? Ember, gondolkozz!!!
Az azért törvényes, mert a gázszámlát utólag kapja meg a fogyasztásod után, nem akkor mikor kiköltözöl.
Amúgy ha most esedékes a kiköltözésed, akkor viszont egyezkedjél erről a tulajjal, mert most még nincs fűtési szezon.
Van szerződésed de nem tudod bizonyítani hogy fizettél. Ebben az esetben a tulaj mondhatja hogy egy éve használod a lakást ingyen ezért simán kirakhat.
A lakáskiadás egy üzlet. Hülye voltál hogy nem dokumentáltad le a díjfizetést. A tulaj helyében nemfizetés esetében egy hét alatt kiraknálak. Zárcsere és a cuccaidat az ajtó elé raknám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!