Nem fogom tudni kifizetni az albérletet, de amióta itt vagyok rendesen fizettem,illetve van szerződés is,csak sosem adott nyugtát,hogy fizettem volna. A tulajdonos kidobhat,úgy hogy nincs közjegyzői hitelesítés?
Szerinted foglalkozok én közjegyzővel?
Egy bérleti szerződésem sem volt eddig közjegyzői okiratba foglalva.
Egy lakóm lépett le eddig fizetés nélkül: kétszer szépen kértem hogy ugyan fizessen már, harmadjára kevésbé barátságosan. Csodák csodája, azonnal tudott fizetni.
Kétszer fordult elő, hogy lakók azt hitték fizetés nélkül lakhatnak egy szobában: mind a kétszer az utcáról/lépcsőházból szedték össze a cuccaikat.
Egyszer fordult elő, hogy kiköltözéskor (minden fizetve volt rendesen) azt hitték, hogy akkor pakolják el a cuccaikat amikor nekik esik jól, + a macskát ami mindent összegányolt. Az új lakó költözött volna, szerettem volna rendbe rakni a szobát.
Szintén a ház elől szedték össze a macskát és a holmijukat.
Ugyan így járnál te is, hidd el!
Sokan azt hiszik jampik, nagy a pofájuk, de csak járatják. Jönnek bírósággal, rendőrséggel, de csak addig amíg emberükre nem lelnek.
Hidd el, te sem vagy több, ugyan úgy szórnám ki a cuccaidat az erkélyről mint mindenki másét, aztán ha emberkedsz, még egy pofonba is belefuthatsz.
Sok sikert a nemdizetéssel!
Jó, kérjél birtokvédelmet, de akkor is ki fognak lakoltatni. Tulajdonképpen illegális lakáshsználó vagy, bizonyítani sem tudod, hogy te mióta laksz ott.
Ha most kihívja a rendőröket, hogy betörtél, nem tudod bizonyítani, hogy nem törtél be, itt helyben elvitetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!