Nem fogom tudni kifizetni az albérletet, de amióta itt vagyok rendesen fizettem,illetve van szerződés is,csak sosem adott nyugtát,hogy fizettem volna. A tulajdonos kidobhat,úgy hogy nincs közjegyzői hitelesítés?
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 10:09
51/68 anonim válasza:
Te a netre támaszkodsz? Ki írta a választ a neten? Szakember, vagy Józsi bácsi Ószentgöröngyösről?
Beszéltél erre szakosodott jogásszal? Aligha.
Legyen néhány ezresed és menj hozzá tanácsért, ha nekünk nem hiszel, akik sok emberrel és hasonló helyzettel találkoztunk életünk során.
52/68 A kérdező kommentje:
Egy ügyvéd weboldalán olvastam
2022. szept. 12. 08:47
53/68 anonim válasza:
51. Hiába erőlteted ezt, a törvény nem a nem fizető bérlő oldalán áll.
54/68 qkker1 válasza:
Majd mindjárt írja ide is , mint a másik kamu kérdésénél , hogy cigány, azért beszélünk így vele!
55/68 anonim válasza:
Etessétek csak azaz
Btw legalább vicces lehetne
56/68 A kérdező kommentje:
Nos, kifizettem az albérletet,de alig marad megélhetéshre,mert nem engedte a lelkiismeretem
2022. szept. 12. 10:38
57/68 qkker1 válasza:
Itt bukott ki végleg, hogy kamu a sztori.
58/68 A kérdező kommentje:
Nem kamu!!! Csak félek mégis, hogy utcára kerülök,csak a szám nagy mindig
2022. szept. 12. 10:59
59/68 qkker1 válasza:
Egy perc múlva a másik kérdésednél megkérdezted, hogy azonnal kirakhat-e?
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__11921191-a-..
60/68 A kérdező kommentje:
Igen,mert attól félek,hogy jövő hónapban, még ennyim sem lesz...
2022. szept. 12. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!