A fizetésed hány százalékát költöd lakhatásra, beleértve a lakbért, rezsit stb.?
Figyelt kérdés
Albérletben élők válaszát várom. Légyszi írjátok meg, hogy egy szobát vagy egy lakást béreltek.2022. júl. 7. 00:35
11/23 anonim válasza:
2-2.2 millió Ft a havi bevételünk a feleségemmel, a lakhatás pedig 500ezer Ft körül mozog.
12/23 anonim válasza:
50%-a (albérlet + rezsi) egyedül élek
13/23 anonim válasza:
Ja lemaradt 1.5 szobás lakás, Budapest 170+erzsi
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. júl. 7. 14:29
15/23 anonim válasza:
Tavalyi adatok, mert azóta már saját van:
2 szoba volt megyeszékhelyen 95+35 rezsi. Nagyon szép lakás volt jó helyen, de sokáig ott laktunk így nem emelték.
Tavalyi fizetésünk: 475 ezer (1 teljes+1 félállás)
Tehát:27%
Ez persze kettőnké.
16/23 anonim válasza:
"hogy az hány százalékát teszi ki a bevételeteknek"
Mondjuk ez az a szám, aminek önmagában semmi értelme. Hiszen 1 milliós fizetésből is bérelhetsz 150-ért panellakást vagy 350-ért belvárosi polgári lakást. És az már 15-35% (rezsi nélkül). Vagy kevés fizetésből is bérelhetsz szobát vagy kis garzont.
17/23 anonim válasza:
Sajnos az 53%-át, ha a teljes bevételt nézem. (de ebben benne van a Szép kártya és a bérlet is)
18/23 anonim válasza:
11-es vagyok, és nem értem miért lettem lepontozva?
A kérdést megválaszoltam…
19/23 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az volt, hogy mennyit keresel és mennyi a lakhatás költsége, hanem az, hogy konrétan a te fizetésed a lakhatásod hány százalékát teszi ki. Másrészt meg mert hergelsz itt mindenkit.
2022. júl. 12. 17:50
20/23 anonim válasza:
Nem értem,hogy az emberek miért vannak felháborodva ha lepontozzák őket egy anonim oldalon , what?! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!