Dr.med.habil. Genya kérdése:
Ez realis ar alberletnek?
Figyelt kérdés
Csepel eszaki reszen, kozponti helyen, a plazatol par perc setanyira, 68 nm, butorozott, felujitott, 3 szobas, azonnal koltozheto panellakas realis ar havi 230.000-ert?
A lakasba gyerek, allat hozhato.
Koszi!
tegnap 08:50
1/6 A kérdező kommentje:
Ami meg info lehet, hogy a lakas szamlakapekes, legkondicionalt.
tegnap 09:01
2/6 anonim válasza:
Irreális ár. Sokaknak ez a háromnegyed fizetésük
3/6 anonim válasza:
A reális ár a környék átlaga, aztán erre lehet rátenni vagy elvenni a lakás állapotától és berendezése függvényében.
Én is szerettem volna 30 millióból építkezni, mint hozzám képest 4 évvel korábban ismerősőm, de még is 48 lett belőle, pedig még az alapterület is kissebb lett 20 m2-el.
4/6 anonim válasza:
realis sajnos mellettem levo 53nm es erkelyest 200ert adtak ki, enis gondolkozom h kiadjam.
5/6 anonim válasza:
A fiezetésekhez képest szerintem sem reális. Az már más kérdés, hogy ki mennyiért adja ki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!