A fizetésed hány százalékát költöd lakhatásra, beleértve a lakbért, rezsit stb.?
Figyelt kérdés
Albérletben élők válaszát várom. Légyszi írjátok meg, hogy egy szobát vagy egy lakást béreltek.2022. júl. 7. 00:35
1/23 anonim válasza:
Igazából a munkahelyi fizetésem kb 60%-a megy el rá ( 150e+rezsi ) mellé kaja,autó,szórakozás stb + 80-90e, viszont mellette van bevételi forrásom tőzsdéből is (devizapiac) tehát viszonylag kényelmesen éldegélek.Ja és egyedül
2/23 franciasrac válasza:
Ösztöndíjam havi 200 euró, bérletem 275, de szerencsére nem én fizetek 😅
3/23 A kérdező kommentje:
Engem csak a lakhatás érdekel, hogy az hány százalékát teszi ki a bevételeteknek.
2022. júl. 7. 02:13
4/23 franciasrac válasza:
Hát technikailag 200% körül az élelmiszerrel és a többi számlával de ahogy mondtam nem én fizetek mindent
5/23 A kérdező kommentje:
Ha nem TE fizeted, akkor az nem a TE bevételed.
2022. júl. 7. 03:23
7/23 anonim válasza:
A lakáshitellel jelenleg kb a 70%-a.
8/23 anonim válasza:
Ha csak a saját fizetésem nézem, annak olyan 35-40%-a, de mivel 2 fizetésből élünk, ezért gyakorlatilag a bevételünk 13-15%-a megy el a lakhatásra (lakbér+rezsi)
9/23 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy egy szobás lakást bérelünk
#8as vagyok
10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 7. 10:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!