A lakótársam nem vesz közös használatú dolgokat. Hogyan mondjam meg nek, hogy vehetne?
Én tuti nem magyaráznék már neki - magyaràztál már eleget - hanem azt csinálnám amit az 1-es írt.
Mondjuk nekem alapban furcsa ez az egész közösködés, mert csak olyan helyeken laktam, ahol mindenki mindenből a sajátját használta.
Közös lónak túros (NEM TÚRÓS!) a háta - tartja a közmondás.
Szeparáld magad amennyire tudod, de nem mindenben tudod (vízfogyasztás stb.).
Sajnos tényleg egyetlen megoldás létezik, a kollégium szabály, hogy mindent szobában tartasz.
Volt ilyen lakótársam, soha nem vett semmit, 1 hónapig sötétben jártunk szarni, mert kíváncsi voltam, mikor cseréli ki az izzót amit én már 3-szor kicseréltem előtte.
Ha egyetlen dolgot hagytam kint, például serpenyő vagy kanál azt persze használta rögtön.
Amikor elé tettem, hogy költségek fele, húzta a száját, hogy ez drága mert a kínaiban olcsóbb és inkább majd ő vesz legközelebb. Egyszer vett de akkor is a legszarabb wc-re akasztós illatosítót meg 1 rétegű wc papírt.
Így maradt az, hogy szobában tároltam mindent.
Amúgy az ilyen nehezen kap észbe.
Én lakótársam amikor elfogyott a papír és nem tettem ki újat akkor elkezdett először zsebkendőket, majd újságokat kitenni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!