Ha valakit a lakótársai kiközösítenek az albérletben annak milyen okai lehetnek?
Engem azért közösített ki a baráti köröm kb fele, mert az egyik haveromnak nem vettem fel 10 millió hitelt!
Az volt az indok, mert én keresek annyit legálisan, hogy kapjak 10 milliót, ő meg nincs bejelentve... és úgy is tudom hogy vissza fizetné.
Végülis ezen a pontont vált ketté a banda.
1. akik az én oldalamon álltak
2. akik a hitelt kuncsorgó oldalán
Ez van, ebből is tanultam sokat. 10-15 éves barátságok szakadtak meg.
A lakótárs kiközösítés, kb amit 3# írt + még lehet a szag tényező is..
Én egyetemista koromban kb 10-12 emberrel laktam együtt összesen.
Ebből kettő, aki esetleg "kiközösítésnek" minősíthető. Az egyik baromi pökhendi csaj volt, ő persze nem látta magán, de folyton felsőbbrendűnek gondolta magát. Na őt egyikünk sem szerette :D
A másik egy pasi volt...hát totál nem értette miért kellene wc-t fertőtleníteni, sütőt zsírtalanítani. Maga után úgy ahogy elpakolt persze, de a nagytakarításnál éppen sosem volt ott. Szerintem le sem esett neki, hogy azért van rend meg tisztaság, mert más vízkőoldózik helyette is.
Mit értesz kiközösítés alatt?
Mert én pl. nem tartok haverfelvételt a lakótársakkal, de szerencsére ők sem, így tökéletes. Köszönünk, beszélünk, ha szükséges és annyi.
Van egy takarítónő, aki egy héten 1x jön, az ő bére benne van a bérleti díjban és a tulaj rendezi. Mindenki elpakol maga után, a vécét nem hagyjuk szarosan és ennyi!
#4-es nagyon jól tetted, hogy nem vettél fel hitelt más helyett.
A haveri köröd másik fele, aki kiközösített, miért nem közülük egy vett fel hitelt a nem bejelentett haverodnak???
Tönkremehet az anyagi életed egy ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!