Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az albérletben a lakótársammal...

Az albérletben a lakótársammal baj van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a lakótársam olyanokat csinál hogy bent hagyja a hűtőben az 1 hónapos krumplit, belerohad, bepenészedik, hangoskodik, nem fürdik és bűzlik. Mit tegyek?

2022. jan. 22. 22:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Hogy hangoskodik és bűzlik a krumpli a hűtőben?
2022. jan. 22. 22:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem hanem hangoskodik és bűzlik a lakótársam mellette bent hagyja a hűtőben a romlott ételeket.
2022. jan. 22. 22:32
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Jó csak vicceltem.. Bocsi.

Ha nem tudsz rá hatni akkor mondd meg neki hogy te fogsz a hűtőben rendet tartani és repül mindent ami nem friss. Nem hiányzik egy fertőzés.

A fürdés nem tartozik rád... Azt inkább ne mondd neki.

De ha ennyire kellemetlen akkor én nem laknek vele!

2022. jan. 22. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
Szurj ki vele, ki milyen nemu?
2022. jan. 22. 22:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Egy olyan férfi aki nagyon igénytelen, szóltam neki többször is de nem dobja ki azóta is ott rohad a krumpli.
2022. jan. 22. 22:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Mellette meg a ruhái is nagyon büdösek mindig az izzadt ruhákat veszi fel, és már nagyon kellemetlen plusz nem tudja hogy fürödni kell.
2022. jan. 22. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
Ki a főbérlő? Nem, nem a tulajt kérdezem, hanem azt akinek a nevén van a szerződés (ezt jelenti ugyanis a főbérlő kifejezés amit manapság mindenki rosszul használ). Ha a te neveden van a szerődés akkor egyeztess a tulajjal és tedd ki a lakótársat. Ha nem, akkor is beszélj a tulajjal, hátha lesz valami megoldás, de végső esetben a költözés marad.
2022. jan. 22. 23:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Pfú, nekünk kollégiumban volt ilyen.

Volt egy srác, atom szét volt csúszva mindig, szerintem valami cuccot is szedhetett, komolyan nagyon gáz volt. Az is bedobált mindent a hűtőbe, folyt a törött tojástól kezdve minden.

Aztán egyszer kiírtuk a hűtőre, hogy aki nem rak rendet másnapig, repül minden. Aztán kibsztunk mindent a hűtőből.

Azzal, h nem fürdött, nem tudtunk mit kezdeni, de a büdösségére udvariasan kiraktunk vagy 15 féle-fajta dezodort az asztalára :D

Most is előttem van az a fáradt, bevérzett szem amivel ránk nézett, hogy hö-hö-hö, ez most poén hö? Azt mondtuk, h nem, válasszon, és használja.

Mondjuk a problémát az oldotta meg, hogy kibszták az egyetemről, (vagy maga ment el?) és így a koliból is...

2022. jan. 22. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen "kiszúrásokkal" az a baj, hogy az ilyen igénytelen proli nem fogja érteni hogy miért is kapja, vérig lesz sértve és a maga primitív módján fog bosszút állni.

Én az ajtaja elé tettem az odarohadt kaját. Aztán egyszer azt vettem észre hogy a levágott körmei az én mosatlan poharaimba vannak beleszórva...

Sajnos aki primitív azzal nem tudsz mit kezdeni.

Amúgy a tulaj haverja volt. Az mesélte, hogy régen kollégiumban fogták és megfürdették a srácot. Bár sokat nem ért mert mellettem lakva is kanszag volt.

2022. jan. 23. 11:30
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy annyit tudsz csinálni, hogy jelzed a tulajnak és közben elkezdesz másik albérletet keresni. Én leírnám, hogy mi a probléma, nem "idegből" hanem rendesen, tényszerűen megfogalmazva.

Én mondjuk konkrétan megmondanám, hogy vagy tegye ki a másik felet, vagy erre hivatkozva felmodom a bérleti szerződést, aztán keressen mellé lakótársat.

2022. jan. 23. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!