Az albérletben a lakótársammal baj van. Mit csináljak?
Jó csak vicceltem.. Bocsi.
Ha nem tudsz rá hatni akkor mondd meg neki hogy te fogsz a hűtőben rendet tartani és repül mindent ami nem friss. Nem hiányzik egy fertőzés.
A fürdés nem tartozik rád... Azt inkább ne mondd neki.
De ha ennyire kellemetlen akkor én nem laknek vele!
Pfú, nekünk kollégiumban volt ilyen.
Volt egy srác, atom szét volt csúszva mindig, szerintem valami cuccot is szedhetett, komolyan nagyon gáz volt. Az is bedobált mindent a hűtőbe, folyt a törött tojástól kezdve minden.
Aztán egyszer kiírtuk a hűtőre, hogy aki nem rak rendet másnapig, repül minden. Aztán kibsztunk mindent a hűtőből.
Azzal, h nem fürdött, nem tudtunk mit kezdeni, de a büdösségére udvariasan kiraktunk vagy 15 féle-fajta dezodort az asztalára :D
Most is előttem van az a fáradt, bevérzett szem amivel ránk nézett, hogy hö-hö-hö, ez most poén hö? Azt mondtuk, h nem, válasszon, és használja.
Mondjuk a problémát az oldotta meg, hogy kibszták az egyetemről, (vagy maga ment el?) és így a koliból is...
Az ilyen "kiszúrásokkal" az a baj, hogy az ilyen igénytelen proli nem fogja érteni hogy miért is kapja, vérig lesz sértve és a maga primitív módján fog bosszút állni.
Én az ajtaja elé tettem az odarohadt kaját. Aztán egyszer azt vettem észre hogy a levágott körmei az én mosatlan poharaimba vannak beleszórva...
Sajnos aki primitív azzal nem tudsz mit kezdeni.
Amúgy a tulaj haverja volt. Az mesélte, hogy régen kollégiumban fogták és megfürdették a srácot. Bár sokat nem ért mert mellettem lakva is kanszag volt.
Amúgy annyit tudsz csinálni, hogy jelzed a tulajnak és közben elkezdesz másik albérletet keresni. Én leírnám, hogy mi a probléma, nem "idegből" hanem rendesen, tényszerűen megfogalmazva.
Én mondjuk konkrétan megmondanám, hogy vagy tegye ki a másik felet, vagy erre hivatkozva felmodom a bérleti szerződést, aztán keressen mellé lakótársat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!