Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az albérletben a lakótársammal...

Az albérletben a lakótársammal baj van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a lakótársam olyanokat csinál hogy bent hagyja a hűtőben az 1 hónapos krumplit, belerohad, bepenészedik, hangoskodik, nem fürdik és bűzlik. Mit tegyek?

2022. jan. 22. 22:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
9 es: és mit kezdtél vele mikor láttad a levágott körmeit a poharadba?
2022. jan. 23. 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából semmit.

Közöltem vele, hogy még egy ilyen, és addig verem a fejét a falba amíg mozog.

Majd ott hagytam.

Sajnos nem értette a gondot mi több ő érezte megsértve magát, így következő alkalommal mikor össze futottunk a lakásban, közölte, hogy "ha még egyszer felébresztem mikor alszik a falba veri a fejem". Hozzátenném erősen napközben voltunk, csak ő már akkor home office-ban volt, amikor még senki.

Nagyjából megoldást az jelentette, hogy írásban jeleztem a történteket a tulajdonosnak, és közöltem, hogy legyen szíves beszélni az illetővel. Ezzel nagyjából el lett érve, hogy nem beszéltünk, de legalább nem is b..sztunk ki egymással.

Aztán végül elköltözött szerencsére.

2022. jan. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!