Korrekt így az emelés?
16.Ez a kedvencem, a lakáskiadás nem jótékonysági intézmény szöveg. Ez igaz, de akkor a tulajok felé se legyen már az (mert a bérlő persze értse meg, hogy neki most nincs pénze új mosógépre, ha tönkrement, pedig a működő mosógép a szolgáltatás része). Egyébként a kérdezőnek nem a szerződéseben is rögzített emeléssel volt gondja elsősorban, ha jól értem, hanem a stílussal. Te melyik árusnál vásárolnál a a piacon, ha azzal jönne akihez járni szoktál, h emelt ugyan 20%-ot de a másik meg 40-et (és szebb az áruja) szóval még ő a jó fej, közben meg van egy harmadik aki semmit?
Egyébként az is ellentmondás, most akkor ez a "legdrágább" lakás kategória, vagy ne nyígjen mert középár (amúgy ezeket a konkrét lakás mindenféle paraméterei és állapotának ismerete nélkül nem lehet megmondani, mert attól mert Budán van, és 2 szobás, simán lehet egy lelakott "nagyis putri")
Ezt nevezik buktának, amikor a Kérdező több nickről írogat és még csak észre sem veszi!:D
De menjünk bele a játékba!
Én nem tudom, hogy te most miről delirálsz, egyelőre a kérdésre válaszoltam, amiben kizárólag a bérleti díjat és az emelést nehezményezted.
A mosógép csere, meg a tököm tudja milyen gondjaidra ott van a szerződés, ami bármelyik fél nem teljesítése esetén felbontható.
Ha te meg egy lelakott putriért fizettél eddig 165 + rezsit, akkor nem vagy normális!
Annak ellenére, hogy kérdező a sok a több profiljával jól belegabalyodott, mégha kamu is a kérdés, úgy gondom ha csak hipotetikusan is tesszük, fel igaza van...
Egyébként nem értem itt a közvélemény miért mindig az orrba-szájba emelő tulajokért van úgy oda. Ti annyira örültök a drágulásnak? Arra nem gondoltok, h lassan nem lesz fizetőképes kereslet a kiadó lakásokra...?
Senki nincs a tulajokért "oda", mert amiről szó van az nem szimpátiatüntetés, hanem üzlet.
Arra pedig kár alapozni, hogy nem lesznek bérlők, mert mindig lesznek, csak azok az anyagi képességeiknek megfelelő sávban fognak keresgélni.
Ez a kérdés nagyjából olyan, mintha valaki csak egy kocsmai sörözést engedhet meg magának a haverokkal és mégis az operabálba akarna menni, ahova 2 millió a belépő + ruha és mivel nem sikerül, szidja a rendezőket.
#21: "amúgy ezeket a konkrét lakás mindenféle paraméterei és állapotának ismerete nélkül nem lehet megmondani"
És te nem ismered a konkrét lakás konkrét állapotát??? Könyörgöm, hát TE laksz benne, kis ismeri ha nem te? Jól belezavarodtál, hogy mikor melyik felhasználóval kamuzol oda a saját kérdésedhez...
(Arról ne is beszéljünk, hogy a kérdés kiírása ELŐTT már a másik kérdésnél azt írtad hogy váltasz, és találtál is másikat)
Egy hazudozós provokátor a Kérdező, de ha fizetnek neki ezért, akkor elvárható lenne, hogy jól csinálja!
A kérdésben még "ez az első albim", utána már a 13-as válaszban az előző tulajairól beszél, ahogy az előző kérdés válaszaival is megbukott.
Itt is kever-kavar össze vissza, kérdezőként, válaszolóként ellentmondásokba keveredik,...hát, ha én lennék egy bérbeadó, nem szeretnék ilyen link - de közben még ütődött is - bérlőt.
hű hát jó kis gyakoris kalamajka lett itt XD
De, hogy érdemben is hozzászóljak:
25-ös "Olyan, mintha valaki csak egy kocsmai sörözést engedhet meg magának a haverokkal és mégis az operabálba akarna menni, ahova 2 millió a belépő + ruha és mivel nem sikerül, szidja a rendezőket."
Nem, nem olyan, operabálba menni nem muszáj, és nagyon kevés embernek van rá igénye. Valahol lakni meg mindenkinek kell, annak is aki csóró. És medián 200-250e fizetésből lassan már a legolcsóbb kéglik is kifizethetetlenek. Ha megnézed jellemzően nem azon megy a hőbörgés, h miért 700e havonta egy 2 szintes úszómedencés ház a János hegyen (ez estben lenne jogos a párhuzamod) , hanem, h miért 130-150e egy garzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!