Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan törjek ki egy sajátba?...

Hogyan törjek ki egy sajátba? Opciokat kérek

Figyelt kérdés

Nagyon olcso albéletben élek most, tehát 2 főnek(a párommal aki anyunál lakik fél lábbal)élhetetlen.

Ha osszekoltozunk nagyobba, akkor ezt a kicsit fenntartom továbbra is (szakitás esetre), tehát a koltségeim nőnek.

Ha minden jol menne, evek mulva vehetnénk kőzös ingatlant együtt

Opciok szakításra:

A nagyobb albiban nem tudok saját ingatlanra gyűjteni, a kis lakást nem lehet kiadnom.

Vagy nem koltozok vele ossze, akkor bukta az evek mulva talán közös ingatlan, meg házasság meg minden.

De éveken át tudok gyűjteni sajátra. De lassan már itt leszek nyugdíjas.

Vagy kèrek valahonnan pénzt önerőre es beleugrok vmi olcso saját lakás hitelébe, es a pàrommal egyutt tudok akkor élni(aki nem fog anyagilag besegiteni semmit, igy lenne neki kenyelmes..)

Valahogy gőzöm sincs mit tegyrk de màr lassan innen megyek nyugdijba a mini garzonbol..

2022. jan. 26. 11:53
 81/100 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, úgyis megmagyarázod, hogy mindenért a srác a hibás.

Nyilván ezért emelted ki az egyetlen számodra szimpatikus választ, ahol szintén mindenért a srác van hibáztatva.

De a lényeg továbbra is ugyanaz, nem akarsz a pároddal élni.

Ha igaz az összes "szüleinél laktam, már másnap össze költöztünk" sztori igaz, akkor meg főleg nem értem az egészet.

Eddig nem zavart, hogy "bármikor kidobnak"?

Eddig nem zavart, hogy "vendég" vagy?

Eddig nem zavart, hogy csak "beengednek"?

Eddig simán jöttél mentél, laktál mindenhol is mamádnál, párodnál, szüleinél, külföldön, belföldön, de most ragaszkodsz egy kis lyukhoz mert "jó lesz majd, ha szaktunk".

2022. jan. 27. 16:28
 82/100 A kérdező kommentje:

Az egészből annyi jott le nekem eddig dióhéjban, hogy ne tervezzek semmit ezzel az emberrel, ha megy, vegyek saját ingatlant egyedul addig meg gyűjtsek.

Es ennyi.

2022. jan. 27. 16:29
 83/100 A kérdező kommentje:

De vele akarnék élni.

Itt miert magyarázzák azt pont nekem h nem szeretem meg szakitani akarok? Mar az elejen kozoltem hogy nem akarok senkit itt arrol gyozkodni h szeretem.

De szerethetek en barkit ha ő csak azt nezi neki igy a kenyelmes ingyen élni mindenhol. Ezert nincs hibáztatva. Ez is logikus.

Nem arrol van szo hogy a srac lenne mindenert a sz.r.

NEM parkaocsolati a kerdes.

2022. jan. 27. 16:31
 84/100 A kérdező kommentje:
Nem voltam sehol vendeg mellesleg. A srac párja voltam bemutatott a szuleinek hozzajuk koltoztunk aztan kozosen alberletbe.
2022. jan. 27. 16:32
 85/100 anonim ***** válasza:
100%

Nem párkapcsolati kérdés de akkor mi a bánatnak írod ki az egész kérdést párkapcsolati szempontból?

Amikor minden második mondatodban szerepel, hogy "anyjánál lakik" meg "szakítás" akkor az nem pénzügyi kérdés, hanem párkapcsolati probléma.

Pénzügyi szempontból milyen opciókat vársz?

Ha arra nincs pénzed, hogy albérletet fizess közösen, és önerőd sicsen, akkor egyszerűen nincsen miről beszélni.

2022. jan. 27. 16:42
 86/100 anonim ***** válasza:
100%

"A baratom felajanlotta ugyan hogy fizeti a masik albit teljes egeszeben. De akkor az olyan, mintha en csak vendég lennék nála."

"Nem voltam sehol vendeg mellesleg. A srac párja voltam bemutatott a szuleinek hozzajuk koltoztunk"

Nincs több kérdésem... :D

2022. jan. 27. 16:44
 87/100 A kérdező kommentje:

Utolso teljesen mas egyutt élni vkivel, mint nála lenni azzal.akivel jarsz.

Ha a ketto kozt nem latsz különbséget akkor nem látsz.

Utolso elotti azert fonódik csak az egészbe a parkapcsolat tema, mert ezzel kombinaltan kéne kiviteleznem az egeszet. Mivel párom van akivel nem artana összekoltozni.

2022. jan. 27. 16:48
 88/100 A kérdező kommentje:

Szoval alap: van egy minigarzon

Cel: normalis lakhatasi korulmenyek

Kornyezeti faktor: parkapcsolat, amiben nem artana osszekoltozni

Na igy ertheto?

2022. jan. 27. 16:49
 89/100 A kérdező kommentje:

"

"Nem voltam sehol vendeg mellesleg. A srac párja voltam bemutatott a szuleinek hozzajuk koltoztunk"

Itt az egyik exemrol írtam. Együtt éltünk! Nem a vendége voltam. Ott laktam éltem nem mint vendég, hanem életvitelszerűen. Es amikor alberletbe mentunk is, mindketten életvitelszeruem eltunk egyutt az alberletben.

Abbam a sracban nem volt ilyen hogy kiprobaljuk, meg mi lesz ha. Es nem maszkalt haza tolem

2022. jan. 27. 16:54
 90/100 A kérdező kommentje:

A mostani srac szerint meg ki kell probalni az egyutt élést.

Ahhoz is huzza az idot. Kozben meg hazamászkál. Most se nalam van per pill. Otthon van anyunal.

2022. jan. 27. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!