Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan törjek ki egy sajátba?...

Hogyan törjek ki egy sajátba? Opciokat kérek

Figyelt kérdés

Nagyon olcso albéletben élek most, tehát 2 főnek(a párommal aki anyunál lakik fél lábbal)élhetetlen.

Ha osszekoltozunk nagyobba, akkor ezt a kicsit fenntartom továbbra is (szakitás esetre), tehát a koltségeim nőnek.

Ha minden jol menne, evek mulva vehetnénk kőzös ingatlant együtt

Opciok szakításra:

A nagyobb albiban nem tudok saját ingatlanra gyűjteni, a kis lakást nem lehet kiadnom.

Vagy nem koltozok vele ossze, akkor bukta az evek mulva talán közös ingatlan, meg házasság meg minden.

De éveken át tudok gyűjteni sajátra. De lassan már itt leszek nyugdíjas.

Vagy kèrek valahonnan pénzt önerőre es beleugrok vmi olcso saját lakás hitelébe, es a pàrommal egyutt tudok akkor élni(aki nem fog anyagilag besegiteni semmit, igy lenne neki kenyelmes..)

Valahogy gőzöm sincs mit tegyrk de màr lassan innen megyek nyugdijba a mini garzonbol..

2022. jan. 26. 11:53
 21/100 A kérdező kommentje:

18 igen ez lenne.csak még mindog nem vett ki albit..en hivogatom fel azokat is. Ha kérnék mu kahelyi kolcsont már ki is vehetném kaucioval.

Ő ugye nemigen motivalt mert fellabbal anyunal fél labbal nálam neki teljesen jo.igy nemigen pattog nagyobb albin

2022. jan. 26. 16:53
 22/100 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok. Kérdező, szerintem engedd el a dolgot. Ő nem akar külön menni, kényelmes neki így, ahogy van. A kérdés igazából az, hogy te mit szeretnél. Ha normális otthon, családot, ráadásul nem a távoli jövőben, akkor szerintem ne erőltesd ezt a kapcsolatot.
2022. jan. 26. 16:58
 23/100 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben komolytalan ez az ember, totál felejtős.
2022. jan. 26. 16:59
 24/100 A kérdező kommentje:

Most szinte nalam srmmit nem fizet, a szuleinek is gondolom poton összeget.

Az alberlet velem azért neki nem kis minusz lenne.

Ez nem komolytalanság sztem hanem logikai csak

2022. jan. 26. 17:02
 25/100 A kérdező kommentje:

Melyik férfi dobál ki manapság az ablakon 100 ezreket/hó CSAK egy nő miatt aki nem sugardaddy?

Valahol ertheto.

2022. jan. 26. 17:03
 26/100 A kérdező kommentje:

De legalább ígerete az van erre.

Csak ugye azzal egyuttal ki is lennék neki "szolgáltatva"kvázi, azaz az Ő albija lenne. Ahol en megjelenek neha mint vmo szexkapcsos, vagy nem is tudom mèg ezt sem, hogyan nem fog hierarchia kialakulni hogy ő van "otthon".

Ez meg a masik amire írtátok ezzel ne foglalkozzam.

2022. jan. 26. 17:06
 27/100 anonim ***** válasza:
100%

Melyik ferfi (es no)?

Az, aki szerelmes es komolyan tervezi az eletet a parjaval.

Az valoban ertheto, hogy feleslegesen rad nem akarja pazarolni a penzet, mert egyszeruen nem jelentesz neki sokat, igy en se mennek bele ebbe. Bar en nem is vesztegetnem az idomet olyanra, akit nem szeretek igazan, mert minek?

Ezzel az emberrel mar eleve bukta a hazassag es a tobbi, uvolt rolatok az, hogy nem szeretitek egymast elegge.

2022. jan. 26. 17:09
 28/100 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez valami nagyon dedó, már ne haragudj. :D Csak remélni merem, hogy egy kamu kérdés. Ha őszintén terveznétek egymással fel sem merülnének olyan kérdések, amiket te itt firtatsz. Szerintem dobd ki és keress egy normális csávót!
2022. jan. 26. 17:12
 29/100 anonim ***** válasza:
100%
Tehát, ha jól értem, a kapcsolatotok jövője attól függ, tudtok-e együtt élni vagy sem. Ha két ember szereti egymást, akkor hogyan és miben leszel az ő albijában kiszolgáltatva? Nem kapsz kulcsot? Nem enged be, csak ha neki tetszik? Nem jut egy polc sem a ruháidnak? Nem vihetsz oda személyes holmit? Ha ezek közül bármelyiket is megtiltja (függetlenül attól, hogy azt adott esetben ő fizeti), hagyd ott viharos gyorsasággal.
2022. jan. 26. 17:12
 30/100 A kérdező kommentje:

27. Te adnál vkinek csak a párod miatt 100 ezret/ho a fizudbol?

Azaz magad miatt abszolut nem. Nincs szukseged alberletre eleve.

28. Kifejtés kimaradt semmit nem értek.

Ez nem szerelmi alapu kerdes, hanem penzugyi logikai.

Szeretjuk egymást, e nem all szándékomban errol a résztvevőket győzködni. Es az sem volt kerdes szakitsak e. Nem parkapcsolati a kerdesem. Hanem hogyan sakkozzam ki azt, hogy normalis korulmények között élhessek végre valahára?

29. Elég annyi, hogy barmikor kitehet akár az utcara is. En nala vendég lennék csak.nem a MI albink lenne, az övé. Amiben "beenged", megosztja velem.

2022. jan. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!