Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan törjek ki egy sajátba?...

Hogyan törjek ki egy sajátba? Opciokat kérek

Figyelt kérdés

Nagyon olcso albéletben élek most, tehát 2 főnek(a párommal aki anyunál lakik fél lábbal)élhetetlen.

Ha osszekoltozunk nagyobba, akkor ezt a kicsit fenntartom továbbra is (szakitás esetre), tehát a koltségeim nőnek.

Ha minden jol menne, evek mulva vehetnénk kőzös ingatlant együtt

Opciok szakításra:

A nagyobb albiban nem tudok saját ingatlanra gyűjteni, a kis lakást nem lehet kiadnom.

Vagy nem koltozok vele ossze, akkor bukta az evek mulva talán közös ingatlan, meg házasság meg minden.

De éveken át tudok gyűjteni sajátra. De lassan már itt leszek nyugdíjas.

Vagy kèrek valahonnan pénzt önerőre es beleugrok vmi olcso saját lakás hitelébe, es a pàrommal egyutt tudok akkor élni(aki nem fog anyagilag besegiteni semmit, igy lenne neki kenyelmes..)

Valahogy gőzöm sincs mit tegyrk de màr lassan innen megyek nyugdijba a mini garzonbol..

2022. jan. 26. 11:53
 31/100 A kérdező kommentje:
*és
2022. jan. 26. 17:33
 32/100 anonim ***** válasza:
100%

25: De hát ugyanígy indokolatlan, hogy te fizesd helyette. Te vagy akkor a sugarmommy, ha ezt bevállalod.

Én nem akarnák olyan fiút, aki a pénzért van csak velem.

2022. jan. 26. 17:35
 33/100 anonim ***** válasza:
* akarnék
2022. jan. 26. 17:35
 34/100 A kérdező kommentje:

25 mkt fizessek helyette? Ezt sem értem.

Nem a pénzemért van velem. mi ez a mondat ez is?

2022. jan. 26. 17:37
 35/100 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt mondod, te akarod fizetni az albitokat, te vennéd ki.

Ezt felesben kellene, nem gondolod?

2022. jan. 26. 17:37
 36/100 A kérdező kommentje:

Szoval a hitelbe belerokkannék egyedul. Nekem társsal lenne erdemes kozos ingatlan.

De ő nem akar persze, mig nem éltunk egyutt sem, mert azt ki kell próbálni.

2022. jan. 26. 17:39
 37/100 A kérdező kommentje:

35 az elején van taglalva hogy ez nekem sok lenne mert mellette fentartom a mostani minigarzont plusz nem tudnék sajat ingatlanra se gyujteni.

Nekem egy nagyobb albi felesbe is kész szívás. Azaz sajat ingatlanom se lenne x ev mulva belole. Mert csak a minigarzon mellett tudok gyujteni.

2022. jan. 26. 17:40
 38/100 A kérdező kommentje:

Azaz ha x év mulva nem megy bele kozosbe, akkor eletbe lep az ha a miniben maradtam volna x év mulva már sajatom lenne..

Azaz bukok egy házat

2022. jan. 26. 17:41
 39/100 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már, őneki nem kell minden holmiját elhozni a szüleitől, nem? Megmarad a szobája, nem? Ez még úgyis csak próbaelköltözés - de azért arra számíts, hogy a mamahotelt el fogja várni tőled.

Nem kell olyan nagy albi, egy picivel nagyobb elég, mint ami most van.

A kis albérleted helyett inkább törlesztőt fizess, egy picike lakás törlesztőjét, és oda vissza tudsz menni, ha kell. Sőt, ki is tudod adni addig, amíg a nagyobb albérletben laktok ketten.

És a nagyobb albérletet ketten vegyétek ki felesben.

Ennyi.:)

2022. jan. 26. 17:43
 40/100 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog ez nektek menni.

Ennyi hülyeséget régen olvastam.

Én is otthon éltem, párom albiban, jól kerestem, rengeteget tudtam félrerakni, még is közösen mentünk albérletbe, hogy együtt éljünk.

Amit ti csináltok, meg amit firtattok az valami vicc kategória.

Ha ennyire félsz, hagyd a francba, ha ő nem akar fizetni, hagyd a francba. Ennyi.

Itt 2 út van, vagy mentek normálisan, vagy nem. Nincs más.

Az meg, hogy felmerül, hogy szakítás miatt a semmire fenntarts egy másik albérletet, olyan nonszensz, hogy ilyen hülyeséget még nem is hallottam.

Ha ez van benned, ennél egyértelműbb jel nem létezik, hogy ti nem működtök együtt.

2022. jan. 26. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!