Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan törjek ki egy sajátba?...

Hogyan törjek ki egy sajátba? Opciokat kérek

Figyelt kérdés

Nagyon olcso albéletben élek most, tehát 2 főnek(a párommal aki anyunál lakik fél lábbal)élhetetlen.

Ha osszekoltozunk nagyobba, akkor ezt a kicsit fenntartom továbbra is (szakitás esetre), tehát a koltségeim nőnek.

Ha minden jol menne, evek mulva vehetnénk kőzös ingatlant együtt

Opciok szakításra:

A nagyobb albiban nem tudok saját ingatlanra gyűjteni, a kis lakást nem lehet kiadnom.

Vagy nem koltozok vele ossze, akkor bukta az evek mulva talán közös ingatlan, meg házasság meg minden.

De éveken át tudok gyűjteni sajátra. De lassan már itt leszek nyugdíjas.

Vagy kèrek valahonnan pénzt önerőre es beleugrok vmi olcso saját lakás hitelébe, es a pàrommal egyutt tudok akkor élni(aki nem fog anyagilag besegiteni semmit, igy lenne neki kenyelmes..)

Valahogy gőzöm sincs mit tegyrk de màr lassan innen megyek nyugdijba a mini garzonbol..

2022. jan. 26. 11:53
 11/100 A kérdező kommentje:
Ha szakitunk
2022. jan. 26. 14:50
 12/100 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, e számomra nem tűnik normális dolognak, hogy a kérdező ennyire a szakításra élez ki mindent.
2022. jan. 26. 16:23
 13/100 A kérdező kommentje:

A parom élez ki ennyire arra dolgokat:(

Ugyanis ő ott tart, hogy a teljes együttélés neki PRÓBA, hogy mukodik e együtt..

Nem vágy mint ami bennem van, hogy de jo lenne együtt élni teljesen annyira szeretem, hanem PRÓBA, hogy egyaltalán megy e egyutt, nem e szakitunk.

Es aztán majd eldonti beleugrik e velem közösbe, vagy épp kidob x év mulva..

2022. jan. 26. 16:40
 14/100 A kérdező kommentje:
Ezért én semmiképpen nem égethetek fel mindent magam mögött egy srác miatt.
2022. jan. 26. 16:40
 15/100 A kérdező kommentje:
Mert ha még a fèrjemmel kène ekkora kockázatot vállalnom hogy nem lenne hova mennem válás után, még csak-csak(de mondjuk az is hülye aki ebbe bele merne menni),de olyan srác miatt, aki majd egyszercsak eldonti kellek e hosszu távra, netto baromság lenne feladni a minigarzont.
2022. jan. 26. 16:43
 16/100 anonim ***** válasza:
100%

"aki nem fog anyagilag besegiteni semmit, igy lenne neki kenyelmes"

Én nem terveznék ezzel az emberrel közösen semmit.

2022. jan. 26. 16:43
 17/100 anonim ***** válasza:
100%

" ő ott tart, hogy a teljes együttélés neki PRÓBA, hogy mukodik e együtt.."

Hát hogy működne, amikor a saját részét nem akarja finanszírozni? Ez már most se működik.

2022. jan. 26. 16:44
 18/100 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire bizonytalan, tartsd meg a lakást és hagyd, hogy fizesse ő a másikat. Nem kell a hét minden napján, reggeltől éjszakáig együtt lennetek ahhoz, hogy kiderüljön: nem működik. Az, hogy meg tudjátok-e osztani a fürdőt, tudtok-e együtt aludni, enni, takarítani, elviselitek-e egymás szokásait, ki kellett hogy derüljön a te bérleményedben is. Egy kapcsolat inkább az anyagiakon, a pénzről való gondolkodáson, költési szokásokon, annak beosztásán bukhat meg, vagy ha kiderül, nem tudjátok együtt eltölteni a szabadidőtöket, nem bírjátok egymás barátait, családtagjait. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
2022. jan. 26. 16:47
 19/100 A kérdező kommentje:

Az aklor lenne 17 ha vennék sajat ingatlant hitelre es torlesztenem.

Mivel neki nem tulajronrésze lenne igy nem adna a torlesztobe. Albrrleti penzt meg milyen lenne már a saját párodtol szedni..

A rezsibe biztos adna mondjuk.

2022. jan. 26. 16:48
 20/100 A kérdező kommentje:
Azaz a torleszto miatt amugy el lennék szegenyedve is plane. Nekem ez nagy teher egyedul. Jobb lenne a sajat parommal a közös ugye
2022. jan. 26. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!