Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Havi 220e/hó fizu. Inkább...

Havi 220e/hó fizu. Inkább albérlet, vagy mamahotel?

Figyelt kérdés
20-30as éveiben van, egyedülálló. Te melyiket választanád inkább, amíg szingli vagy?

2021. dec. 28. 00:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg régen is illetve a világ más részein is, és bizony pl. Japánban is élnek generációk együtt. Vagy Ausztria. Ott is népszerűek a generációs házak. Csak pont itt a putriban megy ez a gúnyolódás, főleg ilyen árak és fizetések mellett. Amíg nem mennek egymás agyára, nem szólnak bele egymás magánéletébe, tudnak zavartalanul egymás mellett élni addig nem tudom miért baj ez egyeseknek. Na meg random idegenekkel nyomorogni egy albiban mivel jobb?
2021. dec. 31. 13:05
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen árak mellett egyre többen fognak otthon ragadni. Szoval èn a mamahotelra szavazok vagy külföldi szàllàsos melóra. Ìgy is nehéz elkezdeni az életet, ha albira elmegy havi 130 akkor kB lehetetlen.
2022. febr. 5. 12:11
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, hol, mennyiért tudsz bérelni.

Van, ahol 3 szobás lakást lehet bérelni 30 000 Ft-ért, az szerintem ebből a fizuból nem probléma, bár ott is inkább 1 szobásat bérelnék, a 3 szobás a fenntartási költségek miatt túlköltekezés volna.

2022. febr. 6. 09:24
 24/28 anonim ***** válasza:
54%
Ny mon vagy Budapesten 130 alatt garzon nem nagyon van.
2022. febr. 6. 21:34
 25/28 anonim ***** válasza:

Ismerek valakit aki kb ennyit keres es alberletbe ment, de videken, ahol kb 65 ezerert talalt alberletet.

Inkabb gyujts penzt a mamahotelben es kesobb veszel fel hitelt hazra mikor lesz jobb allasod.

220 az eleg sovany. Egy epitoipari szakmunkas is megkeres 250-et havonta, ha meg tapasztalt szakember akkor 300-at is.

2022. febr. 7. 00:11
 26/28 anonim ***** válasza:
A szakember a 300tól messze van az ország jó részein. Epitőiparban dolgozom, de az ország jobb részein egy komuvesnek aki jó alkalmazottként is odaadnak 400-500 ezret , pláne Budapesten.
2022. febr. 7. 05:48
 27/28 anonim ***** válasza:
24: Hogy szerinted nem olcsóbb egy 1 szobás lakás fenntartása, mint egy 3 szobásé? TE melyik holdon élsz?? XD XD
2022. febr. 7. 07:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Már bocs de olvasd már el a válaszod. Azt írod 30 ezerért lehet bérelni 3 szobás lakást. Ha belinkelsz nekem egy ilyet, én fogok elnézést kérni tőled, esküszöm.
2022. febr. 7. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!