Havi 220e/hó fizu. Inkább albérlet, vagy mamahotel?
Otthon maradnék és gyűjtenék. Az albérlet kidobott pénz. A saját lakásod hiteltörlesztése pedig majd még olcsóbb is lesz havi szinten mint maga a bérleti összeg és azt a pénzt a saját lakásodra költöd és nem más zsebét hízlalod vele.
Aki albérletbe megy, az szinte egész életében ott is marad, mivel nincs lehetősége félre tenni a saját lakására.
Ez sok mindentől függ. Én sokáig éltem ilyen "mamahotelben", de én ezt inkább az otthonomnak nevezném, mint hotelnek.
Nem mindegy milyenek a körülmények, illetve milyen a szüleid természete.
Én k.vára nem hotelnek nevezném ezt. Először is, mindent fizettem a szüleimnek amit rám költöttek. Beszálltam a rezsibe, a kajába, meg mindenbe amit kellett. Ha elromlott a mosógép vettem egyet szó nélkül, ugyanígy hűtőt, kocsit, kávéfőzőt, ha elromlott valami fizettem a szerelőt. Egy hotelben nem fizet az ember szerelőnek.
De nekem jó szüleim vannak, akikkel lehet együtt élni. Nem szólnak bele az életembe, azt csináltam, oda mehettem mindig ahova akartam (mármint felnőttként). Nagyon jó kapcsolatunk van.
Illetve az is fontos körülmény szerintem, hogy mekkora a ház maga. Mi egy több szintes kertes házban éltünk így együtt, ahol mindenkinek megvolt a maga kis zuga. Két fürdőszobával, stb. Ez egy másfél szobás panelban nem annyira egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!