Havi 220e/hó fizu. Inkább albérlet, vagy mamahotel?
Ha dolgozol és beleadsz mindenbe, illetve ebből nincs konfliktus otthon az nem mamahotel, felejtsük már el azt, hogy minden otthonélőre ráhúzzuk ezt a "megjegyzést".
Én közelebb a 30-hoz már elköltöznék.
"Az albérlet kidobott pénz."
És mondjuk egy 20 éves futamidejű kölcsön első 5 évében, a bank számára befizetett kamat akkor mi? Mert addig kb. csak az fizeted, és a tőkéből semmit nem törlesztettél.
“ És mondjuk egy 20 éves futamidejű kölcsön első 5 évében, a bank számára befizetett kamat akkor mi? Mert addig kb. csak az fizeted, és a tőkéből semmit nem törlesztettél.”
Ez hazugság.
A legelső hónaptól törleszted a tőkét is.
Ez a “először kifizeted a kamatot, csak utána a tőkét” a legnagyobb pénzügyi baromság, ami terjed a magyar neten, pedig elég nagy a választék.
Kamatot mindig csak a fennálló tőke rész urán fizetsz.
"A legelső hónaptól törleszted a tőkét is."
Senki nem állította az ellenkezőjét, nyilvánvalóan fizetsz az 1. részletben is tőkét. Csak mondjuk a 120 ezres törlesztőből 100 a kamat, 20 a tőke törlesztés.
Ja tiszta gáz ez a Mamahotelezés...Nekem 40 körül azért kellett hazaköltöznöm, mert Anyám megbetegedett (nincs rajtam kívül senkije), nem tudta volna eltartani magát a rokkantnyugdíjából, két háztartást meg én sem tudok fenntartani...Ez akkor meg mi, "gyerekhotel" ?
Egyébként átlag fizetésből, mindenféle szülői segítség nélkül már 20 éve is szinte lehetetlen volt lakáshoz jutni. Ok ,hogy mondjuk 10 milla volt egy kégli de a fizu meg 70-80 ezer (nem nem a programozókról, menő ügyvédekről, vagy sebészekről beszélek)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!