Több értelme van mamahotelban élni és saját lakásra gyűjteni, mint egy albérletben lakni lakbért fizetve?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 23:21
1/27 anonim válasza:
Ha anyádék engedik, akkor azt csinálsz amit akarsz.
2/27 anonim válasza:
Ha otthon kiveszed a részed a házimunkából nem csak kiszolgáltatod magad akkor az nem mamahotel. Ha mamahotelben laksz az szánalmas. Egyébként okés ha otthon laksz és saját lakásra gyűjtesz, főleg ha jóban vagytok otthon
3/27 A kérdező kommentje:
Miért szánalmas? Anyagilag jól járok. Csak a pénz számít
2021. szept. 2. 23:38
4/27 anonim válasza:
Azt értem. Az szánalmas hogy ha otthon laksz nem segítesz be és elvárod hogy anyád kiszolgáljon. A mama hotel arról szól hogy otthon laksz 18+osan és anyád mossa a ruháidat meg teszi eléd a kaját még mindig, te meg a kisujjadat se mozdítod. Ha már otthon laksz úgy hogy van saját munkád, akkor legalább vedd ki a részed a házimunkából.
5/27 anonim válasza:
Anyagilag jobban jársz. De szociális szempontból nem a legjobb. Nyilván mindenki más de nekem anyámból egy hétvége bőven elég (sajnos-nem sajnos ez van), nem tudnám elképzelni, hogy felnőttként vele lakjak. De ha neked jó a kapcsolatod velük, akkor rendben van, ha nem szolgáltatod ki magad, hanem kiveszed a részed a háztartásban. Viszont a szüleid házában mindig gyerek leszel, erre fel kell készülni. Ugyanúgy jönnek a kérdések majd, hogy mikor jössz haza, kivel találkozol stb.
6/27 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy gyerek vagyok, de ha majd meglesz a saját lakásom, akkor sokkal elöbbre fogok tartani az életben, mint azok, akik albérletben laktak
2021. szept. 2. 23:55
7/27 anonim válasza:
Ez nem olyan biztos, hogy mindenben előbbre leszel. Ugyanis azok, akik albérletben laktak megtapasztalták az önállóságot, ami neked csak ott fog kezdődni. Nem (csak) az anyagiak tesznek felnőtté.
8/27 A kérdező kommentje:
De az anyagi javak a legfontosabbak. Mire megy az önállósággal, ha a megtakarításait felemésztette a lakbér. Nyugdíjasként meg mehetnek majd az utcára hajléktalannak, mert a nyugdíjból nem jön ki egy albérlet
2021. szept. 3. 00:27
9/27 anonim válasza:
Anyagi javak is fontosak, de nem a legfontosabbak.
10/27 A kérdező kommentje:
Én csak félek, hogy az utcára kerülök nyugdíjas koromban, ha nem veszek saját lakást
2021. szept. 3. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!