A felső szomszédom vadállat mód tornázik felettem, van értelme szólnom?
Szerintem megpróbálhatod normális, kultúrált hangnemben közölni vele, hogy "Kedves szomszéd, lehet, hogy nem is tudja, de nagyon lehallatszik minden" - vagy valahogy így...
Nálunk pl. az alattunk lakó zongorázott és amikor megkérdeztem tőle, hogy ez valami franciás darab?, akkor ledöbbent, hogy ennyire fel lehet hallani? Mondtam neki, hogy ja, mintha a mi szobánkban lenne :-)
"Kezd nagyon az idegeimre menni..."
Ne várd meg, míg sík ideg leszel, mert akkor nem fogtok tudni normális megoldást találni. pl. esetleg javasolhatnád neki a szőnyeg megvételét, stb.
A legértelmesebb, ha beszélsz vele - nem agresszívan, hanem kulturáltan, hogy neked pl. 11 elött gond, ha sportol, esetleg meg tudnátok egyezni olyan idöpontban, ami neki is meg neked is megfelel.
Habár alapesetben a délelött 9 éppen olyan idöpont, amikor nem igazán zavar másokat. Azt meg nem tudhatja, hogy te ilyenkor alszol.
Hányszor fogod még ezt kiírni?
Mit szeretnél, mi változott, miben tudunk segíteni a legutóbbi 3 kérdésed óta?
Már a múltkor megbeszéltük, hogyha valaki mezítláb megy a lakásában és az olyan szinten lehallatszik hozzád, ahogy itt előadod, az nem normális dolog.
Leginkább a te részedről, .... vagy amikor beköltöztek kiszedtek valami szigetelést a felújításkor a födémből.
Megmondtuk, hogy vedd fel a "robajt" ahogy mezítláb közlekedik és játszd le neki!
De a legjobb lenne, ha elköltöznél, az utánad következő lehet, hogy jobb idegrendszerű!
ilyen sarán járó,tanyáról jött falusi pi csa felső szomszédom nekem is volt pár évig.
akárhányszor elkezdte ez a fel le járkálást erőből sarokkal,abban a pillanatban indítottam a rambó 4 végső leszámolási jelenetét full hangerőn a házimozin.
olyan ereje van,hogy beremeg az ablaküveg tőle.
pár lejátszás után összeköthette az ok okozatot és szerintem vett egy papucsot.
Milyen 3 kérdés? Nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen, akinek ezzel problémája van.
Köszönöm a válaszokat.
Ezeket Te írtad:
- "Érdekes mód eddig senkit nem lehetett hallani, csak ezt az egy kedves szomszédot....
- "Ja és ne jöjjön senki azzal, hogy ez a társasházzal jár. Érdekes mód a többség tud úgy viselkedni, hogy nem kergeti az őrülete a szomszédját."
Szóval akkor mégiscsak a társasházzal jár :-)
2-es vagyok, belvárosi társasázban lakom- minden ugyanúgy áthallatszik, mint a panelben. Nem csak nálam, a mellettem lakó szomszéd (akit amúgy én is hallok este 11-kor is hangoskodni) meg a 2-vel arrébb lakó szomszédra panaszkodik, hogy az meg este hangosan hallgatja a tévét :D
Értem én, hogy éjszakás után pihennél, de ezek szerint nem vagy elég fáradt... :-) Bocs :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!