Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi mindent kellene intéznem...

Mi mindent kellene intéznem egy albérletben, ha egyedül veszem ki?

Figyelt kérdés
Egyedül bérelnék ki egy három szobás lakást, a fennmaradó szobákba keresnék magam mellé lakótársakat. A tulajdonos azt mondta, hogy neki ezzel semmi problémája nincsen és rendben van, de akkor mindent nekem kellene intéznem és őt nem érdekli mi van a lakással. Ez mit jelent? Sosem laktam még albérletben, tehát fogalmam sincsen konkrétan mi "mindenre" gondolt. Nekem nincsen bajom ezzel a felállással és más lehetőségem nem is igazán van, de szeretném tudni mit jelent ez pontosan.
2021. júl. 19. 14:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Biztosan van rengeteg egyetemi hirdetési felület, ahol keresnek lakótársat. Faliújság, levlisták, FB-csoportok, stb.
2021. júl. 21. 17:27
 22/22 A kérdező kommentje:

19 Hát márpedig nem találtam olyat, ami megfelelő is lenne árban, elhelyezkedésben stb. Vidéki egyetemvárosról van szó és azért kevesebb a lehetőség mint pl. Budapesten. Én is azt gondoltam, hogy sokkal nagyobb lesz a választék, de nem. Az jó lenne, ha meg tudnám így beszélni egy tulajjal, úgy részemről sem lenne semmi probléma ezzel kapcsolatban.

20 Lehet negyedszerre írod le, de nem tudom miért, nem kérte tőled senki és amit írsz az eddig is teljesen világos volt.

21 Igen, facebook csoportban keresek lakótársat is és ismerősök révén is, próbálok mindenkit megkérdezni stb., de az így nagyon macerás és nem hiszem, hogy így sikeres lesz. Ezért lenne jobb, ha már egy konkrét albérletbe tudnék keresni lakótársakat.

2021. júl. 21. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!