Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Akik egyedül éltek albérletben...

Akik egyedül éltek albérletben, havi szinten mennyi szokott lenni a rezsi?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%
1 forint. Ha ketten vagytok, 2 forint.
2021. jún. 9. 14:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Majdnem osszejott a poenkodas 🤫🥱
2021. jún. 9. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy, hogy albérlet, vagy saját tulajdon, ha egyedül él valaki.

Ami viszont lényeges, de arról nem írtál, hogy mekkora a lakás és milyen a fűtés, meleg víz, tűzhely(főzöl/nem főzöl) milyen elektronikus cuccok vannak, stb.

2021. jún. 9. 14:49
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
20-30ezer.
2021. jún. 9. 14:50
 5/13 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van 😊

60nm2, 2 szoba. Tv, hűtő, villanybojler (éjszakai árammal megy) és gazfutes. Bár télen nyilván a fűtés meg fogja nyomni a rezsit, ettol egy kicsit tartok 😬

2021. jún. 9. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Annyit tudok neked mondani, hogy a bojler miatt 10ezer körül lesz a villanyszámla.

A gázfűtés, ha konvektor, arra db-ként számolhatsz havi 20ezer/hó-t, ha ilyen enyhe tél lesz. (erre célszerű lenne egész éves átalányt kötni) Ha eljársz dolgozni és csak este tekered fel, addig meg csak az őrláng megy, akkor kevesebb.

A közösköltséggel kapcsolatban nem tudom miben állapodtatok meg, azt általában a bérlő fizeti, levonva belőle a felújítási alapot, mert az a bérbeadót terheli.

Van még a víz, ez sok helyen benne van a közös költségben, így arról nem tudok nyilatkozni. Nekem 5-6ezer 1 hónapban, de ez minden helyzetben lehet más.

2021. jún. 9. 15:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A téli fűtés is függ attól, hogy hajlandó vagy-e normálisan felöltözni télen (hosszú nadrág, pulcsi), vagy egész évben szeretsz otthon pólóban és rövid gatyában, vagy még kevesebb ruhában lenni. Nyilván semmi baj azzal, ha valaki szeret kevés ruhában lenni otthon, csak akkor ne panaszkodjon télen a magas fűtésszámla miatt.
2021. jún. 9. 15:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😘
2021. jún. 9. 16:56
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Szemét díj, Internet + kábeltévé, csatorna + víz díj, áram és gáz együtt szokott nekekem 35 nm-ren 25e Ft lenni, gáz az átalányos.
2021. jún. 9. 17:23
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
Nekem saját házam van, szóval ez nem érdekel téged
2021. jún. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!