180 ezres fizetésből el lehet költözni albérletbe, egyedül, Budapesten?
Minden vágyam, hogy egyedül éljek a belvárosban, vagy a belváros mellett.
Nincsenek nagy igényeim az albérleteket illetően, csak az elhelyezkedés nagyon fontos. A 13. kerület tetszik a legjobban (meg a 6., de ahhoz sose lesz elég pénzem), de fontolóra vennék szinte bármit, ami a főbb tömegközlekedési járatok megállóinál van (bármelyik metró, 4-6-os villamos, 1-es villamos jobb részei).
2 éve szobát béreltem 60 ezerért (rezsivel együtt), meg volt egy 30 ezres hitelem, de akkor 140-160 között kerestem. Most otthon lakom, anyummal.
Most 110 ezerért találtam albikat, a fizetésem meg 180-220 között szokott lenni, de inkább a minimummal számolok, biztos, ami biztos. Csak abban a 110-ben nincs benne a rezsi meg a közösköltség.
Gondoltam rá, hogy keresek mégegy munkát, de őszintén, nem igazán szeretnék.
Csak szobát, lakást nem. 110 meg közösköltség meg rezsi meg internet (esetleg tv, ha az is kell), már 150nél jàrunk, és akkor még nincs benne a bérlet/benzin, a mobiltelefon (kártyásnál nyilvan olcsóbb, mintha előfizus vagy, de akkor is), még nem ettél, nem tisztálkodtál, stb.
A kötelezőket ki tudod fizetni 180ból, de enni, bevásárolni, bármi egyébre nem marad.
"Gondoltam rá, hogy keresek mégegy munkát"
Tehát képes lennél -szinte- egész nap dolgozni egy olyan lakás fenntartásáért, ahol szinte alig tartózkodol majd?!
1 irány vidék.
2 szobatársak
3 külföld
Fuhh anyám...utoljára pesten 35 ezerért béreltem szobát rezsivel.
Most válogathatnék, hogy melyik híd alatt lakjak :D
Biztos, hogy nem költözök vidékre, a legfontosabb szempont az, hogy Budapest belvárosában legyen. :D Megőrülnék vidéken, egy hétig nem bírnám. Imádom Budapestet. Most is itt lakom, csak a külvárosban, szó szerint a város legszélén (400 méterre Budapest határától).
2 éve voltak lakótársaim, amikor szobát béreltem, és soha többet. Pedig szerencsém volt velük, normálisak voltak, de még így se. Biztos, hogy nem, én egyedül szeretnék lakni.
A külföldön gondolkozom én is, legalább egy pár évig, ha nem is örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!