Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Zaklat a volt főbérlőm mit...

Zaklat a volt főbérlőm mit tehetek?

Figyelt kérdés

Már 2 éve költöztem el abból a lakásból (csak szobát béreltem). Mikor elköltöztem körül nézett a nő és mindent rendben talált, vissza is adta a kauciót. Aztán rá kb. 2 hónapra írt facebookon, hogy jött valami 40ezres számla és azt jó lenne, ha beszfizetném a volt lakótársammal. Nem vettem róla tudomást, mert kétlem, hogy nekem ahhoz lett volna már közöm.

Erre márciusban elkezdett hívogatni, nem vettem fel megmondom az őszintét, mert nem hiszem, hogy fontos lenne. Erre ma reggel 8kor is vagy 4szer hívott. Tudom fel kellene vennem, de mi dolgunk lehetne, ha már 2 éve elmentem onnan? Szerintetek?

2021. jún. 15. 08:34
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a főbérlőddel és kérdezd meg tőle, hogy miről van szó pontosan.
2021. jún. 20. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!