Pesten mennyire veszélyes a földszinten lakni, ha az ajtó és az ablakok is a belső udvarra néznek?
Pont annyira, mint a többi emeleten.
Mitől félsz?
Sem Pesten, sem máshol nem költöznék olyan földszinti lakásba, ahol nincs rács az ablakon és minimum egy biztonsági ajtó a bejáraton. Akkor sem, ha udvarra néz.
Pesti vagyok...
A biztonsági ajtó általában olyan, amire ha a betörő úr ránéz, egyből tovább áll. De kell az ajtóra rács is. Méghozzá nem olyan, amit kézzel kiszakít. A rács is tiszteletet parancsoljon.(ha jól van beépítve)
Sem a bizt. ajtó, sem a jó erős és szép rács nem olcsó..hosszútávon bőven megéri.
Milyen veszélyre gondolsz?
Én nem tudok olyan pesti veszélyről, ami földszinten nagyobb lenne, mint az emeleten.
Földszinti lakást nem a betörés miatt nem szeretik, hanem amit 8-as ír:
"Én nem vennék földszinti lakást se emiatt se a csótanyok, egerek, vizesedés miatt ami főleg a földszinti lakásokat érinti."
Plusz erre még rájön a levegő tisztasága meg a hangok.
A szmog lentebb ragad meg, és hiába jó a szigetelés, a hangok is lentebb hangosabbak, pl autók, vagy részegen okádók.
Minden foldszintk lakas vizesedik peneszedik Budapesten!!! Ez jusson eszedbe,ha nem szaradnak a ruhaid vagy kohoges fog el vagy orrfolyas minden elojel nelkul.
Hiaba van racs a nyilaszarokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!