Tulajdonos átjárna a teraszodra locsolni mit reagálnál?
A lakáshoz nincs kulcsa -szerencsére. Mikor beköltöztem ki kellett cserélni a zárat, mert nem működött rendesen és a pótkulcsot nem adtam oda neki.
Tudom, hogy tulaj közelébe költözni lutri. Emiatt a legelején próbáltam is felhívni a figyelmet, hogy amennyiben a lakásba be fog járni azonnal távozom, illetve ha a terasz és az oda tartozó kis kertrész kizárólagos használatú, mert ha nem, akkor inkább erkélyes lakásba megyek. Mindenre az volt a válasz, hogy ooo hát nem megyünk be, direkt úgy tervezték hogy ami ide tartozik terasz és kertrész oda nem jönnek, a kaput nem fogják használni, stb.
Én is attól félek, hogyha szólok neki még ő sértődik meg. Tegnap amúgy is idegesen mentem ki mikor átjött, mert a teraszról belátni a nappaliba és mi van ha én épp ott öltözöm. Mondtam neki, hogy nem kellene itt mászkálnia, majd rácsaptam a bejárati ajtót (ami addig nyitva volt) ő visszament, de nem hiszem hogy meghatotta volna.
Figyu, megértem, hogy dühös vagy, én is az lennék. De azzal, hogy rácsapod az ajtót, nem érsz el semmit, csak annyit, hogy még ő sértődik meg azon, hogy te csapkodod az ő ajtóját.
Amikor egyszer a teraszon van, vagy a saját kertjébe, akkor le kell ültetni vagy oda kell hívni a kapuhoz és meg kell mondani neki, hogy te itt szeretnél privát teret és ne haragudjon, de vigye el a virágait és ne használja a kaput, különben te fogod átrakni. Ezután ha nem rakja át, akkor szépen megfogod a növényeit és átrakod hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!