Szóljak a lakás tulajdonosának?
Szomszédunkban bérel lakást egy fiatal pár. Pár hete felfigyeltünk rá, hogy a lány nem dolgozik. Előfordul, most sokan nem dolgoznak a vírus miatt. Aztán néhány napja meghallottam, hogy arról beszélgetnek, hogy a lány terhes.
A lakás tulajdonosa régi jó ismerősöm. Tudom , hogy erről valószínűleg még nem tud, mert a lakást kizárólag gyermektelen párnak adta ki. Attól tartok, hogy a pár el akarja sunnyogni a dolgot. Szóljak a tulajnak?
Erre egyszerű a válasz: nem a te dolgod, ne üsd bele az orrod! :)
Mindenféle bántás nélkül, a vénasszonyok, meg a pletykás falusiak csinálnak ilyet, hogy beleugatnak mások életébe. Ha konkrét bizonyítékod lenne rá, hogy a lány terhes, akkor sem lenne sok közöd a helyzetükhöz.
Utcabizalmi!
Jó kis komcsi lennél!
"A lakás tulajdonosa régi jó ismerősöm."..." a lakást kizárólag gyermektelen párnak adta ki."
Természetesen szólj!
Azzal ne foglalkozz hogy itt az albérlőknek ez mennyire tetszik!
#4: feltételezései vannak a dolgokról, azt sem tudja biztosan, hogy a lány terhes-e, ahogy azt sem, hogy megegyeztek-e valamiben a főbérlővel. "Tudom, hogy erről valószínűleg még nem tud" komoly??
Mi értelme van feleslegesen kavarni a szart úgy, hogy az illetőnek semmi köze az egészhez?
Mivel a lakás tulajdonosához több köze van mint annak a bérlőihez nekem evidens hogy elmondja.
És mivel nem ő a nőgyógyásza a bérlő csajnak, természetesen csak említés szintjén, ahogy hallotta, aztán a bérbeadó - ai jó ismerőse - majd dönt. De legalább fel tud készülni!
#6: ez továbbra is csak pletykálás és szarkavarás, meg beleszólás a mások dolgába. Nem jó szándék, hanem felesleges fontoskodás, hogy elhidd, hogy te egy jó ember vagy.
Ez a baj az emberekkel a közösségi médiában is, hogy mindenki azt hiszi, hogy mindenhez is köze van. Jó lenne észrevenni, hogy ez nem így van :D
Ha meg mégis így van, és közölsz valamit, azt közöld tényekkel. Nem vagy a bérlő nőgyógyásza? Nem voltál ott, amikor megállapodtak valamiben? Nem te vagy a tanú a szerződésükön? Még az ügyvédjük sem vagy?
Akkor nincs-közöd-hozzá, mert a témát illetően semmilyen téren nem vagy érintett.
Micsoda kérdés!...és micsoda válaszok!:D
Természetesen elmondanám!
+ bűnrészes leszel egy bűncselekményben, ha azért dobja ki mert terhes
Azért szar kavarás, mert ha feltételezed, hogy nem fognak fizetni albérletet, akkor azt már rég megtehették volna. Kilakoltatási moratórium is van.
" + bűnrészes leszel egy bűncselekményben, ha azért dobja ki mert terhes"
:D:D:D:D:D
Na ne röhögtess!
Gondolom te is bele akartál szaporodni máséba csak nem jött össze ezért habzik a szád és beszélsz baromságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!