A tulajdoni lap lekérésnél a tulajdonost értesítik?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 18:37
5/7 anonim válasza:
Nem, nem értesítik, s aki másképp gondolja, az írja le, hogy igen, ne jelölje haszontalannak a válaszokat!!! Egyöntetű nem érkezett válaszként és mindenkinek igaza van, aki nemet írt! Semmilyen esetben sem értesítik a tulajdonost tulajdoni lap kikérésénél. Számtalanszor kértem már ki tulajdoni lapot, soha, senkit nem értesítettek erről. Legutóbbi eset, hogy az én telkemről kért ki más tulajdoni lapot, amiről szintén nem értesítettek (ki ér rá erre és miből finanszíroznák ezt?) úgy tudtam meg, hogy a kikért adatok alapján felkeresett engem, hogy eladnám-e a telket!
6/7 xswerdy válasza:
5: nyilván nem szórakozásból kéregette le a tulajdoni lapot, hanem valamiért megtetszett neki a telek, és azért kérte le, hogy megtaláljon téged, mint tulajdonost. Szemmel láthatóan lakatlan házaknál is ez bevett dolog, ha meg akarod kérdezni, hogy nem eladó-e, akkor vagy a szomszédokat kérdezgetheted a tulaj hollétéről, vagy lekéred a tulajdoni lapot.
Azt, hogy ki kérte le a tulajdoni lapot, nyilvántartják, de nem adják ki a tulajnak, csak egy esetleges visszaélés esetén segíti a nyomozást az információ.
7/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha pl a gyurcsány villa tulajdoni lapját kérdezed le, felkerülsz bizonyos listára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!