Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek,ha egy prostituáltnak adom ki a lakásomat?

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 12:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
8%
Majd akkor magyarázzad a bizonyítványodat, ha éjjel kettőkor a hátadba térdel a egy tek-es.
2021. máj. 11. 13:47
 12/34 anonim ***** válasza:
63%

“ Majd akkor magyarázzad a bizonyítványodat, ha éjjel kettőkor a hátadba térdel a egy tek-es.”

Te meg éld fosva az életed. 🤣🤣🤣

Csak szólok, ilyen alapon a munkaadódnál nagyobb veszélyben vagy. Nem tudod, hogy a tulajdonosi kör milyen simlis üzletekben van esetleg benne, és simán visznek téged is, mondjuk adócsalásért, pénzmosásért.

2021. máj. 11. 13:58
 13/34 anonim ***** válasza:
92%

Én mindenképpen íratnék vele egy sima mezei bérleti szerződést - hogy valami bizonyítsa, én lakhatásra adtam ki neki az ingatlant, nem pedig "iparűzés" céljából.

Így elvileg nem vonhatnak felelősségre a fent idézett "prostitúció elősegítése" ügyben.

2021. máj. 11. 14:00
 14/34 anonim ***** válasza:
96%
A prostitúció mint vállalkozás nem tiltott itthon sem. Futtatni tilos. Tehát az sem ütközik semmilyen jogszabályba, hogy te lakhatásra kiadd az illetőnek lakást. Hogy ő ott űzi utána a saját iparát, az már nem a te felelősséged. De szerződés mindenképp legyen!
2021. máj. 11. 14:04
 15/34 anonim ***** válasza:
80%

Az azért ugye megvan, hogy a prostitúciót elég nehéz manapság megkülönböztetni egy olyantól aki csak kedvtelésből minden nap mást visz haza?

Az egyik tiltott, a másik nem. És nem fog ott állni a TEK-es kamerával, hogy legyen bizonyítékba pénz átadására.

Beépített emberre meg most úgysincs kapacitás, kellenek az emberek a maszkellenzők megfélemlítésére.

2021. máj. 11. 14:06
 16/34 anonim ***** válasza:
61%
2021. máj. 11. 14:24
 17/34 anonim ***** válasza:
21%

Tényleg úgy viselkedsz mint egy gyerek.

Csak neked lehet igazad itt, senki másnak.

Nyugodj le.

2021. máj. 11. 14:27
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

18: eleinte kiskorúnak akarsz degradálni a privát zaklatásoddal, most meg próbálod bemagyarázni, hogy ideges vagyok? :)

Nem valami magas szellemi képességekre vall. (Bár biztos nem is ezért szeretnek) Mint ahogy az sem, hogy az összes 4 pipás anonim hozzászólást nekem tulajdonítasz. Csak 2 az enyém.

2021. máj. 11. 14:35
 19/34 anonim ***** válasza:
88%
A blikkes cikk szerint a tevékenység folytatására adta ki, nem lakhatásra, ami a kéthavi másfél millióból is egyértelműen látszik. (Gondolom figyelembe veszik helyi szokásos bérleti díjakat, és hamar rá lehet jönni, hogy nem audis szalagmunkások érkeztek ennyiért a városba.
2021. máj. 11. 14:39
 20/34 anonim ***** válasza:
72%
Egészen addig igaz az, hogy nem kell róla tudnod, hogy ügyfeleket visz fel, és mire használja, amíg valaki nem szól neked, pl az egyik ott lakó. Ha ezután nem rakod ki, mint macskát sza.ni, és az az ott lakó következőnek már a rendőrségnek szól, akkor nem tudod majd megvédeni magad a bíróságon, hogy nem tudtál róla.
2021. máj. 11. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!