Milyen következményei lehetnek,ha egy prostituáltnak adom ki a lakásomat?
“ Majd akkor magyarázzad a bizonyítványodat, ha éjjel kettőkor a hátadba térdel a egy tek-es.”
Te meg éld fosva az életed. 🤣🤣🤣
Csak szólok, ilyen alapon a munkaadódnál nagyobb veszélyben vagy. Nem tudod, hogy a tulajdonosi kör milyen simlis üzletekben van esetleg benne, és simán visznek téged is, mondjuk adócsalásért, pénzmosásért.
Én mindenképpen íratnék vele egy sima mezei bérleti szerződést - hogy valami bizonyítsa, én lakhatásra adtam ki neki az ingatlant, nem pedig "iparűzés" céljából.
Így elvileg nem vonhatnak felelősségre a fent idézett "prostitúció elősegítése" ügyben.
Az azért ugye megvan, hogy a prostitúciót elég nehéz manapság megkülönböztetni egy olyantól aki csak kedvtelésből minden nap mást visz haza?
Az egyik tiltott, a másik nem. És nem fog ott állni a TEK-es kamerával, hogy legyen bizonyítékba pénz átadására.
Beépített emberre meg most úgysincs kapacitás, kellenek az emberek a maszkellenzők megfélemlítésére.
Tényleg úgy viselkedsz mint egy gyerek.
Csak neked lehet igazad itt, senki másnak.
Nyugodj le.
18: eleinte kiskorúnak akarsz degradálni a privát zaklatásoddal, most meg próbálod bemagyarázni, hogy ideges vagyok? :)
Nem valami magas szellemi képességekre vall. (Bár biztos nem is ezért szeretnek) Mint ahogy az sem, hogy az összes 4 pipás anonim hozzászólást nekem tulajdonítasz. Csak 2 az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!