Elhagytam az albérletem egyik kulcsát. Mik lesznek a következmények?
Ketten béreljük, két kulcs van hozzá, sajnos az enyémez elhagytam. Van rá esély, hogy megúszom csak a kulcsmásolás árával? Ingatlanostól béreljük.
Próbáltam lemásoltatni, de valamivel védve van, ami miatt nem tudják csak úgy megcsinálni.
igen, jobb a csere. Nem eszi meg a fejed a
tulaj, főleg ha fizeted a zárcserét. Három kulcsost kérj.
"Ha olyan drága a zárcsere, ne erőltesd. És reménykedj hogy elveszett és nem elloptál, de mire hazamész a kipakolt lakásba addigra számold össze mely esetben buksz többet. Nem lennék szívesen a bérlőtársad."
Imádom, hogy mindig mindenki ettől fosik. Persze, találsz egy tér közepén egy kulcsot és akkor nyakadba veszed a várost és végigpróbálod az összes ajtót? :D
Ha valaki be akar menni egy lakásba, akkor bemegy, akkor is ha nincs kulcsa.
#7 Értelmezni kéne a leírtakat még ha hibásan is írtam.
"És reménykedj hogy elveszett és nem elloptál,"
Ha ellopták akkor feltételezem hogy tudják a címet is, és akkor fogják ellopni ha van is ott mozdítható érték.
Winkhouse a kulcs? Abbol 10 000 huf egy masolat es csak kartyaval masoljak. Torveny vedi. Pont ismerem a ceg tulajat. Direkt a lehuzasra mennek. A fiacskaja ugyved,aki pereli az osszes jogszerutlenul masolot anyucinak ingyen.
Annak idejen en is szerettem volna masolatot belole. Aztan mindenhol elhajtottak.
Gusztustalan lehuzas.
A szerzi hatarozza meg,h kell e zarat csereltetned. Az kb 50 ezer plusz szerelesi koltseg. Plusz 25 ezer.
Maskor nezd meg ,milyen kulcs a bejarati ajto kulcsa vagy ne hagyd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!