Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérletnél lehet olyat, hogy...

Albérletnél lehet olyat, hogy fél évre/évre előre kifizetem a bérleti díjat? Valaki csinálja így? Belemennek a tulajok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 12. 19:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%

"Igen szoktak"

A szerződés is befagyasztja, nem tudom te is miről beszélsz.

2021. márc. 13. 08:40
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem idióták miért szólnak bele
2021. márc. 13. 08:50
 23/26 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy vettem észre, hogy nem igénylik és nem is nagyon mennek bele a bérbeadók viszont az nálam imponáló volt felé, hogy felajánlottam hogy több hónapot is ki tudok előre fizetni előre ha gondolja. Ezt csak azért csináltam így mert nagyon szerettem volna a lakást és sok érdeklődő volt de végül nem fizettem előre ettől függetlenül.
2021. márc. 13. 08:56
 24/26 anonim ***** válasza:
82%
Alapvetően a havi elszámolás a "szokás", de szerződésben megegyezhettek bármiben, ami csak tetszik.
2021. márc. 13. 16:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#24,

apró kiigazítás: csak abban egyezhetnek meg, ami nincs ellentétben az előírásokkal, törvénnyel. Ha összhangban van, akkor tényleg kettőjük közös megegyezésén múlik.

2021. márc. 13. 17:23
 26/26 anonim válasza:
100%
Én is adok bérbe lakást. Annyira furcsa kérésnek tűnik, hogy gondolkodni kezd az ember, hogy mire jó neki? Pl. hogy azt akarja, hogy ne menjek be, esetleg lesz valami illegális cucc bent, vagy talán innen kezdve nem fog úgy figyelni a csendre pl, mert úgysem teszem ki. Vagy fél, hogy elveri valamire? Vagy, hogy nem lesz később elég pénze? Egyik sem bizalomgerjesztő. Nekem a havi rendszeres fizetés szimpatikusabb. Semmi variálás, semmi trükk. Mindig tudom, hogy megvan, itt lakik, jól van, elégedett, maradni akar. Azt persze jó tudni, hogy a Bérlő ezt megteheti, viszont ki tudja, hogy mit jelent, hogy meg akarja tenni? Kérdező, Neked pl. ez miért lenne jó?
2021. márc. 14. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!