Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 18 négyzetméteres lakás...

18 négyzetméteres lakás élhető egy fiatal, gyermektelen pár számára?

Figyelt kérdés
Maga a szoba nagyjából 15 négyzetméteres, konyha is ott található. Hosszabb távban gondolkodunk párommal.

2019. nov. 15. 16:25
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

utolsó!

"Valószínűleg sokkal jobban értem a világot mint te"

Te érted, én meg lakom.

Mert van hol.

2019. nov. 21. 20:38
 52/54 anonim ***** válasza:
* Ja és 18 m2-es az kerti medence.
2019. nov. 21. 20:44
 53/54 anonim ***** válasza:

Amíg ilyen kretén albérlők vannak, addig nem adom ki!

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__10189902-ki..

2019. nov. 21. 21:57
 54/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem mostani a kérdés, de csak most találtam rá. Nos én 10 éve egy 18 nm-es mini garzonlakásban lakom, és tapasztalatból mondom, hogy egy borzalom! Életem egyik legrosszabb döntése volt ide költözni, pedig én egyedül lakom itt. Képtelenség elférni, a cuccaim kb. negyedét tudtam csak ide elhozni. De sajnos nem tudok innen továbblépni jelenleg. Egy embernek is kicsi, hát még többnek. Főleg olyanoknak élhetetlen, akik előtte nagyobb ingatlanban laktak, mint ahogy én. Jó, ha van legalább egy másik szoba is, mert ez így csak egy egérlyuk sajnos. Szóval nem ajánlom senkinek.
2020. okt. 31. 06:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!