18 négyzetméteres lakás élhető egy fiatal, gyermektelen pár számára?
Nézzetek nagyobbat ha van rá lehetőség,nagyon kicsi nem elég,hogy nem fértek majd el de nézhetitek egymást egész nap (nem rosszbol) kell a magánszvéra én nem bírnám ki.Lehet azért is mert gyerekoromtol nagy családi házban éltünk szüleimmel ahhoz szoktam.
A mi lakásunk 80 m2 3 szobás+ konyha és fürdőszoba,most jó kényelmesen elférünk de ha gyerkőcünk lenne szívesebben laknék már a családi házunkba.
élhető!
csak rajtatok múlik! nyilván nem fogtok estélyeket rendezni, de kettőtöknek elég lehet ideiglenesen.
Mivel hosszabb távra terveztek így biztos, hogy nem!
Lakni lehet benne, de élni nem.
Laknak emberek ennél kisebbekben is, bár én el nem tudom képzelni, hogyan. Az egy dolog, hogy két ember elfér benne, de hol lesznek a bútorok, háztartási holmik és minden egyéb, amik a mindennapi élethez szükségesek?
Én egyedül élek, néztem 20 nm-es lakást, de gyorsan le is tettem róla, mert még a bútoraim sem fértek volna el benne.
Tőletek függ, hogy milyen igényeitek vannak.
Én speciel nem szívesen laknék olyan lakásban, akár egyedül, akár nem, ahol még egy konyha sincs önállóan.
Esetleg kert vagy terasz van-e?
Ez nem lakás, csak egy kicsi szoba, amibe beraktak egy tűzhelyet.
Ha főzöl, az ágyneműtől a ruhádig minden kaja szagú lesz.
De mivel látom albérlet, ha nagyon olcsón adják, akkor egy időre elmegy, de csak egy fokkal jobb a hajléktalanságnál, így az árnak ezt tükröznie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!