Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki milyen körülmények között,...

Ki milyen körülmények között, és mennyit fizet az albérletért, kb, Budapesten?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalva az én történetem: "Palotából" "putriba" kerültem édesanyámmal(itt láttam először gázbojert 23 évesen,sütő nincs,gáztüzhely van,szintén elsőre láttam gáztüzhelyt-bizom benne érzékeled a kontrasztot). Egy öreg fazon telkén vagyunk a kisebbik házban,immár 2 éve,sz*r műszaki állapotú,minden sz*ar,csak otthonosan van berendezve,amit mi rendeztünk be. 105 ezret fizetünk.Külváros. Van rendes szerződés."Határozatlan " időre szól. Dugul állandóan a lefolyó,újonnan a gázbojlertől félek,mert azon az úgynevezett őrláng egyre gyengébb,félek nehogy elaludjunk éjszaka.

1 szobás.

Ha költözni akarnánk,de mi nem tudunk megfizetni 150 ezre forintos bérleményt,akkor milyen lehetőségeink vannak? Itt azért viszonylag "kiszámítható" az öreg(93 éves,de a fiai se túl nagy elmék,az apám fiatalabb a két fiánál),de a magas bérleményárak mellett,csak ki lehet fogni egy ehhez hasonlót,panelban vagy ugyanígy egy telken(bár ez nagyon nehéz egy idő után...)

Nem dolgozom. Tanulok egyetemen. Édesanyám nem tud finanszirozni egy rendes albérletet. Most csináltam meg épp a jogsim,venni szeretnék járművet,úgy mobilisabbak lehetünk. Egyébként dolgoztam már bankban,és pénzügyi területeken.

Van aki szerencsésen járt,és hogyan?

2019. szept. 8. 00:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%

A gázbojlertől nem kell félni. Van benne egy bimetálkapcsoló, ha kialszik az őrláng, lezárja a gázt. Csak úgy látszik a fizikát nem tanultad meg eléggé. Na meg ez a szénmonoxidos őrület nevetséges. Biztos te is a tv-s népbutítós showokon nőttél föl, azért maradtál ilyen ostoba.

Utoljára még a 70-es évek elején gyártották azokat a henger alakú gázbojlerokat, amikben még nem volt az a bimetál kapcsoló. Vagy 10 éve nem láttam már olyat, szinte mindenhol cserélve lettek...

Ha meg 23 évesen nem láttál még gázbojlert, elért burokban élő lehettél. Mit gondolsz, honnan a jó fenéből jönne a meleg víz, ha nem bojlerből vagy kazánból?!

2019. szept. 8. 11:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Budán lakok a várnegyedben egy felújított, modern, gépesített egyszobás galériás lakásban, havonta 130ezer rezsivel együtt.
2019. szept. 8. 15:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem mész fel egy hirdetési portálra és nézed meg az árakat?

Jól írták szerintem az előttem szólók: a gáz nem putris dolog, maximum neked idegen még, de nem kell tőle félni. Ha meg többet szeretnél spórolni, keress valami mellékes melót a hétvégékre és ne akarj Pesten kocsival közlekedni, mert teljesen felesleges. De agglomráció sem rossz ötlet, sokszor vonattal, hévvel gyorsabb bejutni, mint a külvárosból.

2019. szept. 8. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!