Mennyit fizettek Bp. -en az albérletért?
Figyelt kérdés
1-2 mondatban, kérlek, írjátok le, h van-e saját szobátok, hányan laktok együtt, ilyesmik. Köszönöm!2017. jún. 28. 12:45
1/5 anonim válasza:
Március végéig laktam albérletben, szerencsére már nem, de havi 100 ezer forintot fizettünk ketten (plusz rezsit) egy kétszobás belvárosi lepusztult lakásért.
2/5 anonim válasza:
80+rezsit fizettünk 3 éve, de már akkor is csak bemákoltuk. 2szobás panel
3/5 anonim válasza:
Ha úja kiadnám lágymányosi 2 szoba 60nm-es lakásomat, akkor mindenképpen az átlagár alatt tenném kb.: 70-80 ezer Ft-ért.
Azért, hogy én válogathassak a bérlők között.
Remélném így kölcsönösen megbecsülnénk egymást és nem úgy lenne vele a bérlő, hogy ennyiért bármikor talál másikat.
4/5 anonim válasza:
Ujpest, 36 negyzetmeter, egy szoba, ketten + kutya, 90 000 forint kozoskoltseggel egyutt. Kicsit draga, de nagyon korrekt a tulaj.
5/5 anonim válasza:
#3 Nem szeretnéd kiadni újra? :D
Elég ha csak az egyik szobát, én épp kiadó szobát keresek a BME környékén :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!