Budapestiek! Mennyit fizettek albérletért?
Szeptembertől egy barátnőmmel albérletbe akarunk lakni Pesten.
Milyen árak vannak? Kerületet is írjatok az ár mellé.
Köszönöm :)
Egy 1.5-2 szobás lakás. Pesti oldalon, leginkább a 7, 8, 13, 14. kerület érdekel.
Egyáltalán melyik kerületben a legolcsóbbak az albérletek a felsoroltak közül?
Tanulni megyünk fel Pestre, szóval a lényeg, hogy minél olcsóbban kijöjjünk.
Köszi az eddigi válaszokat.:)
Hát én úgy hallottam a 8.kerületnek is vannak rendes részei, sőt van, ahol a 7. rosszabb nála. (Persze ez nem tapasztalat, meg lehet cáfolni)
Természetesen én mi se akarunk olyan helyre menni ahol "félni" lehet...:) De ha a 8. ban találunk normális helyet, nem hátrálunk meg, csak azért mert a "nyócker" így elhíresült.
A 8. kerületnek a körúton belüli, Palotanegyed része a normális. Nappal a többi is annak tűnik, de fiatal lányoknak nem ajánlom. Pl. télen már korán sötétedik, és ami most, nyáron okénak tűnik, később nem lesz az.
Tapasztalat.
Ami az árat illeti, én a belvárost (VI. és VII. ker.) ismerem. Ha garzonba költöznétek ketten, akkor olyan 40+rezsi olcsónak számít, ha kétszobásat kerestek, 60+rezsiért már találtok normálisat, de ennyiért nem biztos, h akad külön nyíló szobás.
ha csak ketten vagytok, akkor egyelőre elég a garzon is.
mi 50 plusz rezsiért adunk ki egy 32nm-es, jó állapotú, bútorozott lakást a 7. kerület normális részén.
ha ennyiért találsz, az már tűrhető.
mennyi bevételetek lesz? a szülők fizetnek mindent, vagy vállaltok valami melót ti is, amivel beszálltok a költségekbe?
durva saccra, két embernek össz. havi 150 kell ahhoz, h normálisan megéljen, és jusson normális kajára, ruhára, szórakozásra, könyvekre, bérletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!