Hol, melyik környéken szerettek/szeretnétek lakni Budapestiek?
Miért?
Milyen szempontok motiválnak? Közlekedés, vagy a csend, jó környék vagy a lakás maga, park legyen, sok közért legyen, infrastruktúra, vagy mely egyéb szempontok?
Költözni szeretnék nagyobb lakásba, de fel van adva a lecke, hogy hová. Igazából alig ismerem a várost.
Bp. XXII. ker. Kicsit drága sajnos, de ennek megfelelően nagyon jó hely. Én pl. falun nőttem fel, és utálom Pestet, de itt mégis szeretek lakni.
Olyan, mint egy kisváros. Annyi különbséggel, hogy 5-10 percre van két nagy bevásárlóközpont is.
Ahol mi lakunk, onnan gyönyörű a panoráma is, de mindenképp csendes, élhető környék. A szomszédok még köszönnek is egymásnak:)
A Savoyai tértől fölfelé gyakorlatilag bármelyik utca, a Kamaraerdőig bezárólag.
az #5 válaszoló gyakorlatilag kilőtte egész Budapestet. felsorol 9 kerületet, ahova ne menj,plusz azoknak a szomszédait...
10 évig laktam a XII. kerületben, társasházban. a forgalmas környék ellenére csendes volt a lakás, viszont minden közel volt, tömegközlekedés, üzletek, stb... egyetlen gond a parkolóhelyekkel van(kevés, illetve szinte mind fizetős), egyébként jó közbiztonság, viszonylag "elit" környék...
sokat járok a XI. kerület környékén, illetve most annak határán lakom, Kamaraerdőnél.
XI. ker: békés, "nyugdíjas" környék, szintén jó közbiztonság, szívesen laknék pl a Móricz Zsigmond körtérnél, az közel va mindenhez
Kamaraerdő:zöldövezet, családi házak, csend, jó levegő, maximálsian elégedett vagyok ezzel is, busszal 20 perc alatt bent vagyok a Móricz Zsigmondon.
Köszi mindenkinek. :)
Jó tudni ezt a parkolási témát.
A többieknek is köszi a választ és BÚÉK mindenkinek!
Sajnos egyelőre még nem tudok költözni, úgyhogy lesz időm nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!