BUDAPESTIEK! Milyen ott lakni?
aki Pesten él/lakott/faluból vagy akárhonnan oda költözött, milyen nektek ott lakni?
hányadik kerület? panel/kertes?
Én imádom. Egy csomó kerületben laktam már és mindenféle házban. Pl. a 6. és a 8. kerületben régi bérházban, a 16. kerületben kertes házban, a 13. kerületben ilyen 50-es években épült házban, valamint a 8. és 14. kerületben panelben.
Mindegyiket tudtam szeretni. Persze mindnek van előnye és hátránya, a 6. kerület zajos, de cserébe mindent pár perc alatt elérsz, a 16. kerület csendes, de reggel másfél óra volt, mire beértem a suliba.
A panellel vannak durván jó tapasztalataim, a régi körfolyosós házakhoz képest itt sokkal jobb pl. a hangszigetelés, egyáltalán nem hallom a szomszédot!
Én megtaláltam a számításaim, mozgalmas életet tudok élni, minden karnyújtásnyira van, és rengeteg a lehetőség, csak tudni kell kihasználni őket.
Persze vannak hátrányai is, pl. a bkv nem egy luxusjárgány, de ez van, el kell fogadni :)
köszi a hasznos válaszokat (ment a zöld kis kéz:D )
csótányokkal, szomszédokkal hogy álltok? munka?
7. kerület
előny: tényleg minden itt van a "számban", a tömegközlekedéstől kezdve a mindenféle boltokig, patikák, kórházak, stb.
hátrány: a nem túl tiszta levegő, és sajnos errefelé elég sok "puruttya" ember van, bár messze nem gettó, de örülnék ha pl. este 9-kor is nyugodt szívvel hazasétálhatnék, minden félelem nélkül, mint pl. Kőszegen.
Ez rendes bérház, nagyon régi épület, azt hiszem műemléknek van nyilvánítva, sajnos voltak csótányok, nagyon régen rágcsálók is, de kiírtották. A hangszigetelés nem túl jó, pl. hallom amikor a szomszéd megkeveri a bögrében az italát (ahogy kocog a kanál):D De már hozzászoktunk.
értem köszi :)
írhatok még
X.kerület panellakás.
hát én személyszerint szeretek budapesten élni,lakni,viszont azt nem szeretem hogy este 11kor a szomszéd bömbölteti a rock zenéjét ( én is rockot hallgatok, no de elég idegesitő ha késő este zajonganak ) és minden áthallatszik.Csótányok nagyon régen voltak, épp hogy 6éves lehettem. azóta kiirtották. A levegőröl nem tudok nyilatkozni,nem a legjobb,de legaláb minden itt van egy köpésnyire..:D boltok,plázák,korház,orvosok,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!