Ez reális összeg lehet egy szegedi albérletért?
1+2 fél szobás lakásban a két félszoba kerülne kiadásra,szobánként egy főnek (a nagy szobában a tulaj-1fő-lakik) havonta 30 000Ft-ért+a rezsi 1/3-a.
Ez mennyire reális?
Írd le, hogy hol van. Nem mindegy, hogy milyen a lakás, panel vagy társasház, emelet, kocsibeálló van-e, bútorozott-e, stb. Közös költség a 30-ban benne van?
Szegeden bérelek szobát, tudom mi mennyi, költöztem már nem egyszer, ha szeretnél nyugodtan írj privátot.
Ha nincs nagyon messze a központtól, akkor reális lehet, főleg akkor, ha jól felszerelt, és alacsony a rezsi. A legtöbb szoba ilyen áron van, nagyon kevés szobát adnak ki 30-nál kevesebbért. Néha előfordul olyan, hogy fixen 30/35/40, de az elég ritka.
Én is Szegeden bérelek szobát.
Kérdések:
Helyszín?
Rezsi 1/3-a az mennyit takar? Mert ez is olyan széles sávban változik, hogy csak na.
Ha összeségében 40 körül jön ki, akkor annak eléggé a belvárosban kellene lennie. A 45.000 feletti kategória már Aradi, Dugonics tér. (Saját tapasztalatok szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!