Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha van Isten, mi érdeke...

Ha van Isten, mi érdeke hagyni, hogy valaki elveszítse a hitét és emberileg teljesen tönkremenjen?

Figyelt kérdés

Én már lassan 3 éve olyan élethelyzetben vagyok, ami nekem egy pokol. Lehet, hogy másnak könnyű lenne, megint más viszont esetleg belerokkanna.

Én tönkrementem teljesen, a hitemet pedig (ezért is) elveszítettem.

Ha van Isten, miért hagyja ezt?

Most az egyéni tragédiák, az egyén szemszögéből.

Istennek konkrét terve, hogy valaki megismerje őt, aztán mégis elveszejtse és az így a pokolba kerüljön?

Isten elvileg mindenkit használ valakire, mindenkivel célja van. De így velem hogy? Egy hajszál választ el a pszichiátriától jelenleg.

2019. febr. 8. 08:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mindent megtettél,hogy jó munkát keress,jó társat? Az nem csak úgy jön magától, vagy az Isten küldi!
2019. febr. 9. 13:01
 22/25 A kérdező kommentje:
A mindennél is többet.
2019. febr. 9. 13:19
 23/25 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Valaminek történnie kell, bízzál benne, hogy jó lesz!
2019. febr. 10. 10:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Szia, férfi vagy vagy nő? Hány éves vagy? Ne add fel!
2019. febr. 10. 11:36
 25/25 anonim válasza:
0%
Az Úr ezt egy próbatételnek nevezi meg,de sose felejtkezzünk meg a gonoszról se igaz, hogy az Úrnak hatalma van felette, de résben ő is ott van. És hidd el ha az Úr valamit elvesz tőled akkor azt duplán adja vissza!
2019. febr. 12. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!