Hívők, van bármi konkrétum ami az istenetek létére utal?
Az tény, hogy a szüleid szerelmének gyümölcse a kérdező, de itt utaltam az első ember párra, akik nem maguktól jöttek létre.
Mint ahogy minden ami létezik intelligens tervezőt igazol.
"Az tény, hogy a szüleid szerelmének gyümölcse a kérdező, de itt utaltam az első ember párra, akik nem maguktól jöttek létre."
Ha Ádámra és Évára gondolsz, már kapásból azt sem bizonyítja semmi hogy léteztek volna.
"Mint ahogy minden ami létezik intelligens tervezőt igazol"
Pl azt a porszemet az asztalomon ki tervezte intelligensen? Vagy a múltkori hurrikán Amerikában hogyan igazol bármilyen tervezőt?
33#
Arrogáns vagy kérdező! Mielőtt még elájulsz magadtól, a tudósok se tudják, hogy alakult ki az élet...
"Mielőtt még elájulsz magadtól, a tudósok se tudják, hogy alakult ki az élet..."
A különbség az hogy egy értelmes ember ki meri mondani ha valamit nem tud. Az ostoba ember pedig elnevezi a saját tudatlanságát istennek.
Mellélőttél, nincs hitem.
A kérdés alapja az, hogy nem értem, másoknak mi képezi a hitük alapját, de az eddigi válaszok alapján tényleg csak arról van szó hogy isten csak egy elnevezés nektek az ismeret hiányára.
Vagy ha nem így van, cáfoljatok meg!
"A különbség az hogy egy értelmes ember ki meri mondani ha valamit nem tud. Az ostoba ember pedig elnevezi a saját tudatlanságát istennek."
Akkor én amíg élek tudatlan akarok maradni és tudod mit elárulom azt is, hogy az evo és a nagy bummot se fogadom el!
Istennek tudom be, hogy Ő Teremtette az embert és azok nem az állatokból alakultak ki! A tudomány mást mond? Tudom, de nem érdekel ez az én/mi hittünk és ezt senki se fogja elvenni Tőlünk!
Amíg Nekünk van reménységünk, és nincs veszteni valónk, mert ha tévedtünk úgyis vége mindennek akkor megszűnik minden...de, ha mégse akik itt a Teremtőről tiszteletlenül beszéltek azoknak akkor ...
"Akkor én amíg élek tudatlan akarok maradni és tudod mit elárulom azt is, hogy az evo és a nagy bummot se fogadom el"
Most te tulajdonképpen negatív reklámot jöttél kreálni a kereszténységnek?
Azért nyíltan felvállalni hogy a hited annyira tarthatatlan hogy eleve tudatlannak kell lenni hogy ilyesmit el tudj hinni, azért ez bátor dolog!
"Most te tulajdonképpen negatív reklámot jöttél kreálni a kereszténységnek?
Azért nyíltan felvállalni hogy a hited annyira tarthatatlan hogy eleve tudatlannak kell lenni hogy ilyesmit el tudj hinni, azért ez bátor dolog!"
Troll vagy ez kiderült...te nevezted azokat tudatlan9knak akik Istennek tudják be a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!