Sötét anyag, és sötét energia alkotja univerzumunk kb.95%-át, leírása szerintetek nem vág egybe isten egyes tulajdonságaival?
A sötét anyagról nem tudni, hogy micsoda, ez egy fantázia elnevezés, lehet, hogy energia, lehet, hogy anyag, csak annyi, hogy van ott valami, akit mérni lehet.
Lehet, hogy csak a gravitáció árnyéka, ha az lehet neki, mert tudtommal Einstein óta másképpen magyarázzuk a tömegvonzást. Az is lehet, hogy sugárzás, vagy valami más.
A legpontosabb neve az lenne, hogy ismeretlen izé, az van a világban.
Erre persze mondhatod, hogy lám, az az Isten és ezzel szinonímájává teszed az ismeretlen izének.
Pàr napja én is ezen kezdtem el filozni :D maga az isteni manna vagy talán maga isten vagy az univerzum kollektív tudata?! :DDD de igen mivel a sötét anyag és energia tartja egybe a világot nem elképzelhetetlen
igy a buddhista megközelítés hogy isten nem a mennyekben van hanem itt a földön az emberekben a világban egész elgondolkodtató! De annyiban jó hogy a tudomány rohamosan fejlődik ha nem lesz háboru gond éljük fejlődni fog talàn még az én életemben meg találják a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!